Cry me out

Ligger nöjd i soffan med lugn och bra musik i hörlurarna, så jäkla skönt och avslappnande! För de som inte vet så älskar jag lugna låtar, dem är som terapi när man är nere samtidigt som dem kan göra en på ännu bättre humör när man redan är glad! Love it :)


summernights


saturday

Här ligger jag, inbäddad i en filt i soffan, nyss hemkommen från Sara. Vi har haft en riktigt mysig kväll med mat, "godis" och film "Beck- Moneyman" och "Älska mig igen" .. trodde inte att Sara skulle gå med på att kolla på en michaela-kärlekfilm men jorå, ikväll så dög det minsann hihi. Filmen var riktigt fin och dessutom verklighetsbaserad vilket gjorde den ännu lite bättre. Det var skönt med en lugn lördagkväll tillsammans med min Sariis <3 Idag på dagen åkte jag och Jimmy runt och kollade i olika möbelaffärer efter en byrå och andra typ av förvaringsmöbler. Vi hittade tyvärr ingen byrå men däremot en fin skohylla som nu står i vår hall. Det känns att vi börjar få bättre ordning på saker här hemma, nu är det bara några få grejer kvar som vi behöver, blir en tripp till Ikea snart :) Imorgon är det söndag och på schemat står sovmorgon, plugg och eventuellt träning. Jag har varit dunderförkyld i veckan och det verkar inte vilja bli helt bra än så vi får se imorgon om min kropp tillåter träning eller inte. Pusssss
 
Nu är det inte långt kvar tills en mini-pink sätts till världen. Tänk att en av mina absolut bästa vänner ska ha barn. Det känns overkligt men hur roligt som helst! <3 love you

Wampire diaries

Har gått och blivit besatt av serien The Wampire diaries, har sedan mitten av juli tills nu hunnit kolla på hela säsong ett, två och tre och nu gör det ont i min mage för det finns inga fler säsonger än :( buhu. Ne men ärligt, serien är riktigt bra så den rekomenderar jag starkt! :) 
  

In our new home

Första blogginlägget från lägenheten :D Vi har nu fått in det allra mesta men att få ordning på allt är en annan femma mohah. Hur som helst så är vi supernöjda med lägenheten och jag känner mig helt ärligt redan hemma trots att vi bara har bott här sedan i fredags eftermiddag. När allt kommit på plats så kommer det här att bli skitbra :D Igår var det fest hos Malin, en kombination av födelsedagsfirande och "avskedsfest" då hon åker till USA nästa helg. Usch vad jag kommer att saka henne! <3 Under kvällens gång var vi på B&B, tre hjärtan och Mårtensson. Det var hur skönt som helst att kunna promenera hem när festligheterna var slut istället för att behöva ta bussen som jag alltid annars behövt göra. I love living in town (a) 
 
Om några dagar är det ett år sedan vi var på Cypern, där bilderna är tagna.

RSS 2.0