de senaste dagarna i bilder


















hello

Jag har inte försvunnit, jag lovar! Är bara kass på att uppdarera här på bloggen helt enkelt. Sara och Jennifer sa till mig idag så nu är det väl dags att skriva lite kanske (a) Förra veckan var helt galet bra! Jag orkar inte skriva i detalj vad jag gjorde men bland annat minigolf med Jimmy, Sara och Adam på Japan - - Massor med solning på stranden med Sara och Malin - Myskväll framför eurovisions semifinal 1 hos Malin med henne, Sara, Penny, Carro och Hanna - Myskväll hos Johanna framför semifinal 2 tillsammans med henne, Lisa, Helena och Jennifer, Grillfest hos Michelle med massor av folk och sist men inte minst Eurovisionfinal + mys i mängder tillsammans med Jimmy (v. Jäklar vad jag hunnit med grejor alltså! ;o Dessutom har jag pluggat och jobbat upptill allt detta. Rastlös är inte något jag varit med andra ord. Lägger upp lite bilder som får sammanfatta alltihopa :) .. nehe det verkar inte vilja gå snabbt alls idag så jag lägger ner det. Bilderna kanske kommer upp någon annan dag snart :)


Skitsnygg bild som jag hittade hihi : )



Babes !

The weekend

Det har varit en bra helg! :) Har hunnit med både det ena och det andra samtidigt som jag har tagit det lugnt en hel del. I fredags följde jag med Anna till kårens grillparty - Jimmy spelade där och vi hade trevligt med musikquiz och kex haha. Anna körde lite senare hem mig till Jimmy och det var den roligaste bilturen någonsin haha! Anna lyckades till och med låsa in oss i bilen så vi inte kom ut på några minuter, som vi skrattade :D Jag och Jimmy stannade inte länge hos Jimmy utan åkte hem till mig istället, väl hemma kollade vi på Greys anatomy säsong ett jag har köpt .. sjukt bra serie! :) Har inte direkt följt den innan utan mer strökollat på avsnitt som gått på tv men nu ska jag se till att skaffa alla säsongerna och se serien från början till slut. Igårkväll blev det ännu mer mys till Greys anatomy och så åt vi även äppelkaka tillsammans med Jimmys föräldrar och några vänner till dem :) Har hunnit med en powerwalk på 40 min idag .. hur skönt som helst i detta underbara väder! Snälla säg att värmen är här för att stanna nu! Gud vilket intressant inlägg det blev haha ..


in the middle of may

Tjabba :) Har precis kommit hem och hemma har jag inte varit på ett och ett halvt dygn så det är rätt skönt. Gårdagen startade med en otroligt skön sovmorgon följt av god lunch på Hello tillsammans med Malin. Det fick bli en bakad potatis med kyckling och curryröra för min del och den är alltid lika god! På eftermiddagen satte jag, Helena, Johanna och Lisa igång att plugga på projektet och vi höll på ända in på kvällen. Efter vi var klara körde vi och köpte pizza / kyckling&salladstallrikar på Frennarps pizzeria. Jag hade aldrig ätit där innan och blev positivt överraskad då det fanns hur mycket som helst att välja bland och dessutom var det jättegott. Väl tillbaka hos Johanna proppde vi i oss maten för att senare dricka lite vin & drinkar och käka jordgubbar doppade i choklad (a) Vi kalasade till det minsann! Det slutatde med att de andra tjejerna drog till Bond vid halv ett och jag åkte hem till Jimmy för att nana där. Idag har vi bara tagit det lugnt, kollat på film och ätit lite mat :) Massor med mys! <3 Ikväll har jag inget planerat så vi får se vad som händer, något lugnt iallafall :) Pussss!












Bakom stängda dörrar

Detta är tredje kvällen jag är hemma och tar det lugnt, det är verkligen inte likt mig! Brukar ha fullt upp alla vakna timmar på dygnet men nu har det bara blivit att jag suttit hemma några dagar, vilket i och för sig har varit rätt skönt då jag är trött om kvällarna efter plugg och träning som fyller dagarna :) Skulle ta mig till gymmet både igår och idag men jag hade noll motivation till att ta mig dit så istället har jag varit ute och powerwalkat med Sara, en timme igår och en timme idag. Det är faktiskt riktigt skönt att ta långpromenader när man dessutom känner att det gör nytta, sen att man kan babbla massa skit under promenaden gör att tiden går mycket fortare haha :D Imorgon ska jag dock ta mig till gymmet, Malin ska med och sen ska vi ta en lunch i stan innan skolan så no excuses! ;) På tal om något helt annat så läser jag för tillfället en intressant men jäkligt hemsk bok som heter "Bakom stängda dörrar". Det är en sann historia om en flicka på 14 år som hålls instängd i hennes pappas lägenhet under flera års tid utan att någon utifrån reagerar. Flickan är vid 18 års ålder tvåbarnsmamma till hennes egen pappas barn .. Jag har inte kommit så långt in i boken ännu men rekomenderar den redan och då speciellt för dem som gillar att läsa verklighetsskildringar. Blir galet upprörd och förbannad inombords när jag läser om den stackars flickans öde, det är helt sjukt vad störda människor det finns. 



 

helgen

Helgen har varit fullsmockad med roligheter. I fredags jobbade jag 9-15 (vilket kanske inte var jätteroligt men när pengarna kommer in på kontot är det roligt så därför får det stå med). Framåt kvällen köpte jag och Jimmy popcorn/godis/glass och kollade sedan på "Immortals" som var helt okej .. inte min typ av film men den var absolut inte dålig och vi hade en mysig kväll <3 Åkte mot stan och systemet ganska tidigt dagen därpå då fest väntade framåt kvällen och vi skulle fira Robin på dagen. Vid tretiden kom släkten + Håkan och Jimmy och vi krängde smörgåstårta som bara den, love it! Vid åttatiden var jag färdigfixad för kvällens festligheter. Jag, Sara, Maria och Malin förfestade hemma hos Sara med spel och dricka vilket var skitkul och åkte sedan in till stan där det blev en runda på Moon. Ingen av oss gillade musiken som spelades där igår så vi stannade inte alltför länge. Strax innan det var dags för hemgång käkade vi på City Kebab - så jävla gott! Varför är mat så sjukt gott när man är full? Jag mötte sedan upp Jimmy och följde med honom hem. Idag har vi mestadels slappat i sängen men vi har också hunnit med en glass på Östra stranden vilket var supermysigt :) Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt ..
Love




















workout

Jag och Sara var på Afro i torsdags och det är ju alltid kul men denna gången var det tio gånger roligare då dansen var nygjord. Snacka om att man tränade varenda muskel i kroppen och det har jag verkligen känt nu dagarna efter. Tyvärr blir det inget på torsdag i och med att det är Kristi himmelsfärds dag då :/ men veckan därpå är jag redo igen ;D Vill börja gå på fler pass igen, det har varit lite dåligt med det på senaste.


Update

Är nyss hemkommen från älskling och jag saknar ta mig fan honom redan! Världens gosigaste <3 som ni märkt är jag sämst på att skriva något här på bloggen men jag är inne i en sån period nu då jag bara inte gör det av någon anledning, antagligen för att jag har mycket annat för mig (a) men jag lever fortfarande, promise! Har haft en bra vecka hittills iaf med bland annat tacosmyskväll hos Anna med henne och Sara, och filmmys med Jimmy nu ikväll :) imorgon kommer Maria hem och då ska jag leka med henne på kvällen, wiihooo! Ne dags för sängen ;) natti

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1958054/images/2012/pic_201837301.jpg" class="image">


wonderful

Det har varit en bra helg! I fredags var det från början tänkt att jag och Sara skulle gå på Superfredag men då hon inte mådde helt hundra ändrades planerna och jag spenderade min kväll hemma hos Jimmy med honom och hans familj :) Dagen efter var jag tvungen att åka iväg ganska tidigt då "plugg" eller rättare sagt temakväll två väntade. Efter vi var klara blev det till att skynda hemåt för att fixa iordning sig inför Danielas födelsedagsfest. Det blev en trevlig kväll! :) Dagen därpå åt jag middag hemma hos Jimmy med hans familj och farmor och det var supergott och mysigt! På kvällen hyrde jag och Sara fyra filmer och kollade på två av dem, Hop och Dreamhouse .. den sistnämnda var inte mycket att ha då man inte fick ihop pusselbitarna på slutet, grymt frustrerande! Igår var det Valborg och det firades med en god hamburgetallrik + lite dricka på Bulls uteservering med Sara följt av lite festande och mys med Jimmy! <3 Idag är vädret hur jäkla underbart som helst?! Så sent som i förgår gick det inte att gå ut utan jacka och idag har jag och Jimmy ätit frukost och solat i värmen på altanen plus gått runt i tunna kläder hela dagen! ;o LOVE IT! Vi (jag, Jimmy och Sara) har även varit och kollat på fotboll på Sannarp då Adam spelade hihi. Mysig dag! :) Har inga planer för kvällen så vi får se vart den tar mig. Pusss










RSS 2.0