Sara <3



Jag älskar dig min fina älskling! <3

michaela - bestfriend - boyfriend

Igårkväll kollade jag och Jimmy på flickan från ovan och åt nötter, jag har blivit nötberoende nu. Så jäkla gott är det. Filmen var bra, kan inte fatta att den är baserad på en riktig händelse. Det finns verkligen sjuka människor i denna världen. Vi hade hur som helst en jättemysig kväll :) Ikväll blev det bio med Sara och Jimmy. Vi kollade på Bröderna Karlsson. Den var riktigt rolig! Efter bion gick jag och älsklings Saris till Fridolfs och åt Kvibillespäckad fläskfilé. Vi hade det jättemysigt och trevligt. Fler sådana här dagar och kvällar tack :)

Jag älskar er dundermycket! <3


29 / 8

Under nollningen lånade Jennifer en lägenhet av hennes jobbkompis. Så där har vi tillsammans sovit 3 nätter och haft hur roligt som helst när vi har förfestat, cyklat hem från Kåren och bara tagit det lugnt.
I onsdags kom Sara och Frida förbi på kvällen och vi beställde pizza och kollade på film. Hur mysigt som helst hade vi det. Sara stannade och sov över och Frida åkte hem senare på kvällen.
Igår hade vi avslutning på nollningen med en finsittning i högskolehallen och senare på Kåren. Det var trevligt men jag tror aldrig att jag har haft så ont i fötterna som jag hade igår. Jimmys mamma kom och hämtade mig och Timmy vid halv 2 tiden och efter det vägrade jag sätta på mig skorna igen så Jimmy bärde in mig i huset haha. Vi sov till 3 idag och sen låg vi bara och kollade på film till pappa hämtade mig vid halv 6 tiden. Skönt att äntligen få vila upp sig lite. Myspys <3




nollning

Ojojoj, vad jag är bra på att uppdatera! För en gångs skull har jag faktiskt en bra anledning. Nollningen har hållt på dem 10 senaste dagarna och jag har nästan inte haft en minuts fritid. Massor med aktiviteter, fester och håll i gång. Dessa 10 dagarna har varit hur roliga som helst och jag har lärt känna massor med underbara människor. Hoppas att det blir lika bra nu när skolan börjar på riktigt imorgon. Klassen är iallafall toppen :)
Tack för 10 underbara dagar allihopa.

    

                                     

  

always love

Här kommer lite blandade bilder från dagarna före Turkietresan som inte har kommit upp än.








höst igen

Det märks att man är hemma i Sverige igen och det märks att det är höst. Men jag ska faktiskt inte klaga för tro det eller ej, jag gillar det. Än så länge iallafall. Men självklart får solen titta fram ibland med om den känner för det. Anledningen till varför jag tycker om hösten för tillfället är för att jag älskar höstkläder - jeans - tröja - stövlar. Michaela i ett nötskal. Och sen älskar jag mysiga hemmakvällar, då man bara kan ligga hemma och mysa ensam eller tillsammans med någon och inte känna att man "förlorar dagen" på grund av att det är fint väder ;) Idag har varit en sån dag. Jag vaknade upp hos älsklingen och sen tog vi dagen som den kom. Skönt! Nu börjar mina nerver vakna till liv. Imorgon är det nämligen första dagen på Nollningen, tur att jag har Jennifer! Hoppas att det blir en kul upplevelse.



I will always make it with you by my side, J.

J - God morgon älskling! Fan vad du är vacker!
M - Vaddå vad har jag i nacken?! 
Haha (a)

Ett halvår

Måste berätta hur gullig Jimmy var när jag kom hem från Turkiet. Först överraskade han mig genom att vara hemma, han skulle egentligen befunnit sig i Varberg när jag kom hem. Jag åkte hem till honom lite senare på kvällen och då hade han gjort det hur mysigt som helst med tända ljus och en ros, och jag fick en miranda nalle, ett par öronhäng och en liten nalle i glas. Det var så gulligt att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Jag gav även honom en t-shirt och en tjocktröja som jag köpte till honom i Turkiet. Du är underbar! <3

Grattis på 19års dagen i efterskott älskling. Och tack för ett perfekt halvår tillsammans med dig! 14/8.




Alanya 2010

Då var vår vecka i Turkiet - Alanya slut. Den har bjudit på mycket sol och bad och fest.
Otroligt varma dagar och sköna kvällar och ett helt underbart varmt och skönt hav med enorma vågor är
sånt man saknar när man är hemma igen. Men som vanligt "borta bra men hemma bäst".
Det är både skönt och tråkigt att veckan är slut.
Tack tjejer för en trevlig resa, i love you <3
Här kommer några få bilder utav tusentals tagna.








a perfect day

Honey och jag vaknade upp redan vid halv 8 tiden imorse för att jag skulle ha möte med advokaten vid halv 10 tiden i stan. Vi var så trötta! Varför kan man aldrig gå och lägga sig i tid när man vet att man kommer vara dödstrött dagen efter om man inte gör det? Bra fråga, jag har inget svar på den dock ;)
Efter jag hade varit hos advokaten gick vi runt i lite affärer i stan och shoppade. Jimmy köpte 2 tröjor och jag köpte ett linne och ett armband. Jag växlade även pengar till Turkiet, gud jag blir så nervös när jag tänker på det. Men det ska bli så otroligt roligt att resa med bara kompisarna och njuta i en vecka utan att behöva tänka på några "måsten". Iallafall, efter stan åkte vi hem till Jimmy och sov i några timmar. Det behövdes. Vi åt även Kina mat med hans föräldrar och sedan skjutasade hans pappa oss hem hit. Senare cyklade vi ut till Tylösand för att lyssna lite på Roxette men dem hann inte sätta igång och spela förens vid cyklat hem igen. Det blev lite för kyligt för att stanna kvar längre, men vi hade det riktigt mysig den tiden vi var där. Hela dagen har varit mysig. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova några timmar. Sista jobbdagen väntar imorgon klockan 06.00 .. ser inte fram emot det men vad ska man göra. Hihi. Hälsade på Sara i typ 5 minuter precis, hahaha jag dör av skratt när jag tänker på hennes badmössa som hon hade på sig pga hårinpakning. SÖTNOS!



Night Kisses / Michaela <3


RSS 2.0