doubt that stars are fire doubt that the sun do move doubt truth to be a liar but never doubt my love




people are like "damn those girls are always together" and we're like "damn right cause we'll be best friends forever"







Snodde dina bilder babe, de var ju så söta :D I love you!

I'll do it all again if I have to


family love


(mamma och dotter på favoritrestaurangen i Italien)


(syskon på kvällspromenad i Italien)


(modig pappa som plumsar för fullt och dotter på g)


better than me



Tisdag idag då, dagen har bestått av en föreläsning och en tripp till Eurostop där jag köpte jeansen som jag la undan igår. Jimmy var snäll och följde med som smakråd (a) tack! Jag tror att de flesta vet att jag har en viss förkärlek för jeans så surprise! Det är iallafall skönt att ha ett nytt snyggt par. Gstar blev det, love them! Ikväll har jag degat i soffan med mamma och pappa sådär lite halvsovandes thihi. Imorgon är det grupparbete som gäller och efter det ska jag ta mig i kragen och gymma lite. Eller nej, inte lite - mycket! Nu ska jag försöka sova bort påsarna som befinner sig under mina ögon. Natti.

I follow my heart and leave my head to ponder

Här sitter jag med öm rumpa och ömma ben, mwhihi (a) ganska skönt faktiskt om man tänker på att man har uträttat något bra. Jag och Jimmy har nämligen sammanlagt promenerat ca en mil i helgen och ikväll har jag även varit och tränat på Nautilus med Sara, underbart. Vi har funnit en ny favorit maskin - trappmaskinen. Den ska jag spendera många fler minuter på minsann! Förutom träning har kvällen varit lugn och skön, jag har kollat lite på tv med mamma och pappa och halvsovit i soffan, mys. Om en stund blir det sängen för imorgon är det skola som gäller kvart över tio men först ska jag kolla lite kläder på internet, shoppingsuget är starkt just nu känner jag. Måste bara berätta en underbar sak innan jag avslutar detta inlägget, jag har hittat ett par JEANS! Finally! Jag är happy happy happy och imorgon efter skolan ska jag åka och köpa dem på Eurostop. MUMS! Pusselipuss.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Sitter för tillfället här och lyssnar på Jennifer Lopez "on the floor" och Lady Gagas "born this way" två nya bra hits så dem rekomenderar jag starkt! :) Dagen idag har bestått av plugg på biblioteket med Jennifer, Lisa och Emeli. Det gick bra! Det blev även mat och fika under tiden vi pluggade och självklart lite småprat också, rätt mysigt faktiskt. Imorgon tar jag tag i det allra sista inför tentan som är på fredag och hoppas på att det går bra då helt enkelt. För övrig ser jag fram emot helgen, det ska bli så skönt att ha en helt ledig helg utan en tanke på plugg. Vi ska dessutom fira Jennifer som fyller 20 på lördag så det blir säkert toppen! Man kanske borde sova snart för att samla krafter inför morgondagen? Ska allt se till att hinna med afrodanspasset på kvällen som planerat också och till det lär jag behöva en hel del energi. Sweet dreams / M.


loving you

I fredags var det förfest med salp/sup och några 2or + 20 års fest för Melinda som gällde. Det var kul att "inviga" overallerna och det blev en ganska så rolig kväll :) På lördagkvällen firade jag och Jimmy vår ett års dag med matlagning och bio "love and other drugs" och igår (måndag) var det äntligen vår dag 14/2 och inte nog med det, det var även alla <3 dag! Jag kan inte beskriva kvällen igår eller lördagen som något annat än perfekt. Jag har sagt det tusen gånger och jag säger det återigen - det finns ingen som dig, jag älskar dig så otroligt mycket. Så tack för detta underbara år och så får vi hoppas på att det bli fler, vilket jag tror att det blir! :) <3 Jag lägger upp lite bilder från helgen nedan. Puss

Fredag 11/2


Söndag 13/2 Grötvik


Söndag 13/2 Grötvik


Söndag 13/2 grötvik


Måndag 14/2


Måndag 14/2


Måndag 14/2


Måndag 14/2


Måndag 14/2



you are my manhattan from the sky

Jag suger rätt bra på att uppdatera känner jag och kommer antagligen suga ett tag till. Det är mycket i skolan nu och nästa fredag är det salstena-time och inför den kommer jag behöva plugga en hel del så min blogg får helt enkelt sova lite. Men mitt i allt plugg har jag en härlig helg att se fram emot. Imorgon blir det förfest med salp/sup och några 2or och efter det bär det av till slottsmöllan för att fira Melinda som nu är 20. På lördag händer ännu en stor sak, jag och Jimmy ska fira vår 1 årsdag (vilket är på måndag) så det blir lite middag och bio tror jag. Jag kan inte förstå att vi snart har varit tillsammans i ett helt år, det känns ofattbart och helt underbart! På söndagkväll blir det "hudvårdsparty" hos Sara med några tjejer, kanske inte ska kalla det party i och med att vi antagligen inte kommer partaja särskilt mycket men en fika blir det nog i alla fall. Måndagen får också räknas med i helgen för då är det den berömda dagen 14/2: alla hjärtans dag, vilket i och för sig är mysigt men för mig och min älskling betyder det också ett år av kärlek så därför blir det lite extra speciellt. Åh vad jag älskar dig! <3


Afrojack feat. Eva Simons - take over control



Let's go take a ride in your car
I will take the passenger seat
Baby we don't have to go far
Unless you want to show
Be at a lovely place out of town
Where you feel most steady
Well you are the one that i like

Always will be time to let you know
Know when you feel when you take hold
One single touch from you i'm gone
Still got the rush when i'm alone

I think it's time i let you know
Take over me i will be flout
You set me free my body's yours
It feel the best when you're involved

No one puts baby in the corner

Både mammi och Jimmy har varit sjuka sedan söndag natt och det är inte alls kul! Tycker synd om dom och tycker att det är dags för dom att få friskna till :) Förhoppningsvis kan jag träffa älskling på fredag kväll i alla fall, i miss u madly! Imorgon kväll ska jag, Sara, Malin och Hanna testa på Actics affrodans, wohoo, det var längesen man var på det nu så vi får se hur det går ;) Sängen väntar på mig, pusseli!


RSS 2.0