you found me

Näääj jag vill inte vara sjuk! Pust! Det känns som om mitt huvud väger minst 20 kg och min näsa vill inte sluta leka vattenfall. Skönt att vi har hemtenta denna veckan iallafall, ska isolera mig i min ensamhet och bara skriva. Hade tänkt hinna med några power-walk rundor också men det beror helt på om jag mår bättre.
Vi får se :) Sen hoppas jag på massor av avbrytande telefonsamtal från älsklings vännerna och älsklings pojkvännen också såklart. Klarar inte min tenta utan er minsann haha ;P
Önska mig lycka till,
Kisses / Michaela.



Your love is my love,
And my love is your love
It would take an eternity to break us
And chains of Amistad couldn't hold us


the wait is over

Fredagkvällen bjöd på massor av mys hemms hos Jimmy. Vi upptäckte att Scream gick på tv och jag som inte hade sett den ville självklart se den. Det fick jag ångra sen, läskiga film! Den var både äcklig och läskig på samma gång. Men aja, det är trots allt Halloween så man får väl stå ut med lite sånt också ;)
Dagen efter slappade vi fram till eftermiddagen sedan tog jag bussen hem för att fixa i ordning mig och gå in till Sara för att hjälpa henne att spöka ut hennes hus. Vid 7-8 tiden kom gästerna (emelie, anna, maria, frida, arbana, antonia, elin, anja, jimmy och theo) och sedan var vi i gång. Klockan 11 bar det av in till stan och sedan blev det Moon resten av natten. Tack allihopa för en jätterolig kväll och speciellt tack till Sariis, <3


Hey gorgeous!

Gasque och Kåren igår. Jag, Jennifer, Caroline och Johanna åkte hem till Jessica för att fixa oss tillsammans. Vi blev asfina verkligen. (bilder kommer när jag fått tag på de). Vid sju tiden var det dags för Gasque som 2orna höll i som en återförening av nollingen. De bjöd på tacos, lite dricka, lekar och en film från nollningen ;p Senare blev det dags för Kåren, mötte upp Sara och Emelie utanför och de följde med in som mina gäster. Jätterolig kväll faktiskt, synd bara att lilla Ronja Rövardotter (jessica) inte kunde följa med till Kåren. Men det kommer fler tillfällen! :) Tack för en bra kväll allesammans!

Idag var jag halvseg, så som man brukar bli efter en utekväll så det har inte blivit mycket pluggande gjort. Tänkte lägga mig och läsa lite nu .. jag behöver sömn med känner jag så ikväll ska jag inte sitta uppe sent!
Åkte hem till Jimmy när han hade slutat jobba idag, båda var så otroligt trötta att vi gick och la oss och sov i några timmar sedan degade vi resten. Jätteskönt! Precis vad vi båda behövde tror jag ;) Stackars älskling har gått och blivit sjukling :( krya krya! <3

Dagen avslutades med en fika i stan med Maria på Robert's, mumsigt och supermys! <3

Godnatt / Michaela.

<3


I'm here to hug you whenever you need me to

We'll be best friends until the end .. 



.. wait and see

Helgen

Har haft en underbar helg. Mamma och pappa åkte upp till Stockholm för att kolla på Mamma Mia i Globen så huset vara bara mitt fredag-söndag. I fredagskväll kom Jimmy hit, vi lagade tacogratäng som blev så god att Maria som kom senare blev chockad över att jag/vi kunde åstadkomma något sådant. Haha ne skämt o sido. Vi kollade på idol och hade en riktigt lugn och mysig kväll tillsammans. Maria drog sig hemåt vid elva tiden sedan var jag och Jimmy uppe i princip hela natten och kollade på Big Mamas house och myste. Lördagen bestod av lite plugg på dagen och på kvällen beställde jag och Jimmy hem kycklingtallrikar (vilket tydligen inte var det lättaste) nästan alla pizzerior i Halmstad dissar söndrum? De har bara hemkörning till Äventyrslandet och inte lägre, dålig stil tycker jag ;) Men det löste sig tillslut och då var vi lagom hungriga. Vi kollade på "Rosa" haha, mitt val (a) blev lite sugen på att se en inte alltför allvarlig film. Den var ändå ganska bra, till och med Jimmy godkände den.



Jag har kommit fram till en sak under helgen. Jag är galet mörkrädd och nojig på nätterna? Jag får för mig att minsta lilla ljud är något farligt. Vet inte hur många gånger jag gick runt och dubbelkollade så jag hade stängt och låst överallt. Som tur var hade jag älsklingen som kunde lugna ner mig hihi, jag älskar dig Jimmy. Tack för en helt perfekt helg! <3


höst

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är



babe the wait is over

Jag är kär i Marion Ravens låtar hur töntigt det än kan låta och jag älskar dem bara ännu mer för att de påminner mig om i vintras när jag och jimmy började träffas igen.
Love it!



For you I'll die
Six feet under
Crawl
End of me
Gotta be kidding
Here I am
Break you


private party

Min dag igår var minst sagt intressant. Blev intervjuad av en reporter från Hallandsposten om hur det var att ha tillgång till ett målsägande biträde under rättegången, och sedan skulle jag tydligen bli fotograferad också! Oh no! Men det var lite småroligt faktiskt, bara jag slipper se det i tidningen sen så haha ..
Kvällen igår blev lyckad! Jag gick in till Sara och kollade lite på Idol till typ 9, sedan staplade vi bort till Emelie i våra klackskor. Det gick sådär bra haha, Ewa räddade oss på vägen och körde oss sista biten. Väl framme hos Emelie började vi festa och leka sanning och konsekvens på Mys mobil. Mohaha, roligt det var. Vi tog bussen in till stan runt 12 och sedan var det Corner som gällde! Saras fot blev lite halvt misshandlad där har jag ett svagt minne av ;) Cive var snäll och körde hem mig och Sara vid halv 3.
Tack för en lyckad kväll Sara, Emelie, My och Elin <3



Ikväll ska jag och Jimmy kolla på "Dear John" som han har laddat ner nu.
Det blev inte så mycket firande när vi hade 8 månader i torsdags så nu får vi ta
igen det. Längtar! Mys mys mys i mängder <3


Jag känner en ängel, gör du?


friday I'm in love

Hade en supermysig och otroligt rolig kväll igår med mina älsklingar! Sara, Maria och jag åkte hem till Jimmy strax innan idol och kollade på det, och lite senare kollade vi även på en film "brothers", beställde pizza och åt chips och dip. Det var längesen man kände sig så mätt och onyttig haha, men det var ju fredagkväll så jag använder det som ursäkt ;) Idag har jag pluggat en del, annars har det varit en ganska tråkig dag. Synd att det alltid lyckas vara skinande fint väder de dagar när man måste göra andra saker =/ Jag vill ut och promenera eller vad som helst, utomhus! <3


lights off

Lite egobilder, -



When I first I saw you I already knew there was something inside of you
something that I thought I'd never find
angel of mine
I look at you, looking at me now I know why they say the best things are free
gonna love you til the end of time
angel of mine
J (v.


En sextonårings helg

Japp, rubriken säger allt om min helg. I fredags började dagen med klassens allra första tena och det kändes som att det gick bra, vi får se när resultatet kommer om det stämmer eller inte. På kvällen var det iallfall tentafest hos Lina som gällde. Vi var som vanligt jättemånga i en liten lägenhet, men det är så det ska vara ;) Det var jätteroligt där och dem flesta blev ju ganska så vingliga efter ett tag haha. Tyvärr var det alldeles för lång kö till Moon när vi väl kom in till stan så det blev ingen utgång bara lite mat och en promenad med Jennifer.

Var hyffsat pigg dagen efter så jag åkte in till stan en sväng med Jimmy och åt och kollade i affärer. Mys!
Framåt kvällen blev det god thaigryta med mamma och pappa (gillar inte thaimat, men det var gott iallafall)
och senare begav jag mig hem till Maria med en massa underbaringar för att festa lite till. Både jag och Emelie åkte dit med den känslan man hade i magen när man skulle på fest när man var femton / sexton år och var superförväntansfull. Och kvällen levde upp till den känslan med kan jag lugnt säga, ni som var där förstår vad jag pratar om haha. Det var iallafall riktigt kul! Det var också jättekul att träffa Anna som har varit hemma över helgen <3

Jag sov hemma hos Jimmy och idag har vi degat ända fram till 5 tiden, det behövdes och det var jättemysigt att få ligga i älsklings famn hela dagen utan några måsten. På kvällen mötte jag upp min Saris och vi gick till Harrys för att äta god mat, älska älska älska!
Sedan myste vi hemma hos henne med en film (Suburban girl) och popcorn <3
Ni är världsbäst, jag älskar er!











Kisses / M.


RSS 2.0