tra la la

Gäääääsp, eller något! Borde sova men känner mig aningen för stressad för att kunna göra det just nu. Ska nog ge det ett försök snart i alla fall. Blev klar med hemtentan idag efter intensitv pluggande hela dagen igår och halva dagen idag och det känns skönt att ha en sak ut världen. Imorgon ska jag möta upp Jennifer och Helena vid nio i skolan för att fixa det sista innan redovisningen som börjar tio, ååkar inte riktigt känner jag med jaja (: Dagen idag har bestått av plugg som sagt, en runda på stan med Maria och Julia och även en sväng på Eurostop med Anna följt av myspys i hennes lägenhet! I like mucho (: Nej, snacka om onödigt inlägg. Borde nog gå och lägga mig nu och hoppas på att vakna på rätt sida imorgon med fullt av energi, sleep tight!


påskhelgen

En underbar långhelg eller vaddå? Har redan nämt vad som hände på långfredagen i tidigare inlägg så det skippar vi. På lördagen - påskafton - stod fest på schemat. Jag, Sara, My och Anna lagade tacos, åt och förfestade hemma hos Anna och vi hade självklart hur kul som helst (: Och extra trevligt var det att träffa My som man tyvärr inte träffar så ofta längre men det har vi lovat varandra att bli bättre på! Eftersom vi hade så kul hos Anna kom vi inte in till stan förens strax innan ett, jag och Sara stack bort till Cafét i drygt en timme och där kryllade det av människor minsann! Vid två-tiden gick vi bort och mötte upp Anna och My som hade hamnat på Tre hjärtan, sedan var det självklart dags för nattmat på pastavagnen och därefter tog vi en taxi hem till Anna där jag och Sara spenderade natten. Dagen efter var vi uppe med tuppen, satt oss och solade en stund på balkongen och åt en mumsig frukost. Igårkväll, söndag, mötte jag upp Jimmy i stan för en fika. Tyvärr var Espresso house stängt så det fick bli Roberts' istället, men det var mysigt det med. Äntligen kan man sitta ute och fika utan att frysa det minsta! Vid tio tiden körde vi bort till Anna där även Sara befann sig, vi hade en rolig pratstund och efter det körde vi hemåt med Sara i baksätet mwhihi! Det hände inte mycket mer den kvällen eftersom både jag och baby var trötta men idag tog vi vara på dagen minsann. Den började med en supergod frukost på altanen, jag rotade sedan igenom förrådet efter madrasser och filtar som vi kunde ligga och sola på, därefter gick vi och letade efter en fin gräsplätt att ligga på och det slutade med att vi låg på en stor gräsplätt bredvid en lekplats moha! Men mysigt var det minsann (: Vi hann även med en glass på glassbaren innan baby åkte hem. Har inte bilderna från påskafton ännu men de lär dyka upp så småningom. Vill inte, vill inte, vill inte att denna helgen ska vara över! Tyvärr är det så och imorgon är det dags för hemtentaplugg .. woho .. Puss (; 






 


långfredagshäng på bakfickan








J <3

Boy you light up my fire in the breath of your love
you're my only desire, all the love that I need is in your eyes




Love dealer



Har haft en toppendag och förväntar mig en toppenkväll! Jag var uppe med tuppen vid 8 i morse och tränade med Sara vid 10, det blev ett step-intervallpass och det var minsann bara till att kämpa! Efter träningen mötte jag upp Maria, vi köpte mat och la oss sedan och solade i några timmar på hennes gård. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli kvart över så jag och Sara kan gå till bussen och möta upp alla andra underbaringar på Bulls för mat och mys. Ikväll är vi jag, Sara, Jimmy, Adam, Anna och Maria!


vårvärme

Gårkvällen var mysigt, den började med att jag och Sara tog bussen till Vallås, mötte upp Jimmy, gick till pizzerian och åt lite onyttig mat (a) Gott var det iallafall! Sara blev hämtad av sin mamma vid halv 10 och då gick jag och Jimmy hem till honom, runt elva la vi oss i sängen och somnade nästan direkt. Vi vaknade sedan halv ett igen och gick upp och gjorde mackor och sedan flummade vi runt i hans källare till klockan 04.00 då vi gick och la oss igen. Imorse vaknade jag upp av att jag var superkissnödig och mer kissnödig och ännu mer kissnödig .. och insåg kort därefter att jag åkt på urinvägsinfektion "/ Inte alls roligt! Jag köpte massa citroner i stan på vägen hem så nu blir det till att dricka citronvatten och hoppas på en förbättring annars är det doktorn som gäller imorgon, eftersom det är långhelg och stängt på vårdcentralen tills tisdag nästa vecka. Neh, nu kommer pappa hem med pizzan (woops, pizza två dagar i rad - inte bra) och gott ska det bli! (:


en liten dos sommar












baby run, run like the wind



Efter en dag full av intervjuer på Kris samt en massa annat plugg var det skönt att möta upp Sara på flygstaden för att äta kvällsmat, promenera hem och sedan kolla på Disneys film "Trassel" i hennes säng samtidigt som vi mumsade på påsk-kaniner och lekte med Beckis (a) Det låter som rena rama barnkvällen nu när jag skriver ner det men vem bryr sig, vi hade det jättemysigt!

lovely



Åh hittade massa gamla Mariah Carey låtar som jag inte lyssnat på på hur länge som helst!

We belong together
It's like that
Don't forget about us
Get your number
One sweet day
My all
Without you
Hero
Against all odds
Open arms
When you believe

it's like that

Vi hade en underbar kväll tillsammans igår jag och Jimmy då vi letade lite resor, mumsade på chips och kina puffar och kollade på film "Double jeopardy". Det var en thriller och faktiskt inte en romantisk komedi eller liknande, surprise surprise ;) bra var den med! Dock kunde vi inte ligga och dra oss så länge i morse eftersom jag skulle plugga och Jimmy skulle kolla på HTM battle i arenahallen. Det händer så mycket nu på våren, det känns som man har hur mycket som helst att göra på väldigt knapp tid vilket kan bli lite jobbigt ibland. Jag antar att man får stanna upp ibland, släppa allt och bara vara annars blir man galen. Snart är det sommar och jag ska ta vara på varje dag och kväll har jag bestämt mig för. Nepp, här sitter jag och flummar bort i tankarna när jag borde sova så jag inte är helt slut imorgon när vi ska intervjua 2-3 personer på Kris inför b-uppsatsen. Natti natti!



äggy <3


we belong together



Jag älskar denna låten, får rysningar varje gång jag hör den ..


whatever you ask for, that's what I'll be


it's the little things that make life great

Var upp med tuppen idag för att åka och träna med Maria, vi körde crosstraining, trappmaskin och några andra maskiner. Maria lämnade mig vid elva för hon skulle möta upp en annan kompis och luncha så jag tog mig en sväng i några affärer på egen hand (: Hittade ingenting speciellt men köpte en bh och ett par trosor. När jag kom hem från stan kom jag på att jag hade böcker från Adlibris liggandes på Ica så det var bara att ta cykeln och hämta dem också, jag kan ju säga att mina ben var rätt slut efter träningen och då kan ni ju gissa hur kul det var att behöva cykla sen haha. Hur som helst blev det en effektiv dag så det känns bra. Nu sitter jag här och slappar och längtar till kvällen då Jimmy kommer hit och myser med mig (a) goos!




Worst part is over - Anna Abreu feat. Redrama


14 månader, i love you!



Jag är glad för att du lyser upp mina dagar
Jag är glad för att få kyssa dina läppar
Jag är glad för att du älskar mig, för mig
Och jag är glad för att få kalla dig min älskling
<3

fullt ös medvetslös

Tudelu! Här sitter jag med något av en enorm träningsvärk i benen och axlarna efter ett pass Raggamoves igår och ett pass Funktional toning idag. Det var första gången jag var på Fuktional toning och det var ett riktigt bra pass som tränade styrka för hela kroppen med hjälp av redskap - hantlar, stepbräda, skivstång och matta - Jobbigt som fan var det men jag försöker glädja mig åt att ett resultat så småningom kommer att synas, dock är det svårt att behålla tankarna på det när kroppen värker ;) Förutom att träna har jag varit i skolan med Jennifer och Helena idag och jobbat på grupparbetet som faktiskt gick riktigt bra, om man bortser från att vi satt och åt och pratade i en timme innan vi kom igång .. äsch sånt måste man ju också göra. Ikväll ska jag dega i soffan med mamma och pappa och chokladmousse (a) Låter som en bra idé tycker jag! Puss


I'm telling you baby you will never find another boy in this heart of mine

Ännu en solig dag, wonderful! Vaknade runt 10 och gjorde i ordning lite mat .. spagetti och köttfärsås till frukost haha (: I'm weird sometimes. Sedan ringde jag Sara och frågade om hon ville gå ut en sväng med mig i det fina vädret och det ville hon såklart! Nu sitter jag här och ska snart ta bussen till skolan för lite gruppplugg med Jennifer och Helena, hoppas på att få en del gjort så man slipper släpa sig dit varje dag i veckan mwhihi. Ikväll blir det kvällsfika på Roberts med Sandra. Ha en bra dag (:






we're one with the sun

Åh jag älskar vårvädret som hittat hit! Och denna helgen har varit toppen med både lite fest och en massa avslappning vilket kändes behövligt. Idag åt jag och baby frukost på hans altan och solade i någon timme efter det till musik och hade det allmänt skönt. Man kan knappast starta dagen på bättre sätt. En underbar dag helt enkelt och kvällen blev också toppen tillsammans med Anna och Sara. Vi lagade kycklingtacos och pratade och skrattade som vanligt ;) Slänger upp några bilder som får sammanfatta dagen! Puss














Ke$ha - Blow



It's time to kill the lights and
Shut the DJ down
This place 's about to
Tonight we're taken over
No one's getting out!

This place's about to
Blow-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh

party, love and sunshine

Vi hade en toppenkväll igår! Först åkte vi hem till Jessica runt sex tiden och där spenderade vi första delen av kvällen med tilltugg och dricka. Strax efter åtta började vi går mot stan och Morfars där vi skulle på Lustgårdens sexparty, woho! Det var ganska lugnt där inne när vi kom men senare började det hetta till med lekar och strippor haha ;) Runt halv tolv tiden tog jag och Sara ut våra jackor och funderade på att gå till Superfredag på Mårtensson en sväng men i trappan insåg vi att vi ändå hade rätt roligt där vi var och bestämde oss för att hänga in jackorna igen haha, smart. Tack för en toppenkväll Jessica, Johanna, Lina, Johanna, Caroline, Jennifer och Sara (: Och grattis igen Jessica! Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade runt elva och la mig vid tvn en stund. Dock var/är vädret för fint för att sitta inne och uggla så jag bestämde mig för att cykla ner till flygstaden och möta upp Sara som slutade jobba vid tre. Det var skönt med en liten cykeltur :) Jag undrar vad kvällen bjuder på, det enda jag vet är att jag ska vara med Jimmy .. han ville gärna till uteserveringarna så vi kanske hamnar där eller någon annan stans we will see. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite grann, pussss!


Lite dålig kvalité men detta är än sålänge den enda bilden jag har från gårdagen så det får duga!


I'm falling even more in love with you


never say never

Jag är stressad! Inte bra alls men denna veckan är verkligen fullbokad av saker. Som tur är händer det även en hel del roliga saker som lyfter upp situationen. Dagen idag har iallafall varit rolig, den började med en soft föreläsning/diskussion, därefter mötte jag upp Sara i stan och vi sprang i några få affärer innan vi begav oss mot Nautilus för "Ragga moves" och satan vad kul och sjukt jobbigt det var! Synd att de inte alltid har så här roliga pass varje vecka. Efter träningen åt vi lite mat och sedan åkte vi hem till Anna och hade en mysig kväll med en hel del prat och skratt. Mina tjejer <3 Imorgon är det grupparbete med Jennifer och Helena som gäller fram till två, efter det har jag några ärenden att uträtta i stan och på kvällen kommer Maria hit och myser. Now it's sleeping time ..


don't hold your breath


anything goes from now

En rolig start på dagen! Vaknade för det första vid halv ett men har inte det minsta dåligt samvete för det eftersom sömnen verkligen behövdes efter gårdagens festligheter, vi firade Tommies 24 års dag och det var lyckat. Sara ringde innan och vi pratade lite telis innan hon skulle åka till jobbet. Sitter lite senare och rensar skrivbordslådor i mitt skrivbord då ett sms trillar in på min mobil från Sara, haha jag börjar skratta bara jag tänker på det! Det var en bild på en gubbe i bussen med enorma öron! Haha fy vad elakt men asroligt! (a) Dumbovarning på honom alltså. Lite senare står jag och mamma vid spegeln i badrummet och jag säger "nej fy min näsa är röd för att jag solade igår" då säger mamma "haha, jaså jag tror det är en röd fyllenäsa efter allt vin i helgen" hahaha tack för den! Jag känner mig lite halvt slö, sitter fortfarande här i pyjamas och har inte direkt gjort något av dagen med inställningen "so what? det är ju trots allt söndag" och det var längesen jag hade en helt slapp söndag. Ikväll åker jag hem till älskling och då ska det mysas! <3


Funk



Kom nyss hem från Johannas förfest/födelsedagsfirande. Det var trevligt! Jag orkade dock inte gå ut idag så jag körde på nyktert med cola och godis istället mwhihi. Imorgon blir det mer födelsedagsfirande fast för Tommie men innan dess ska jag och Malin dansa Funk. Jag blev superglad när jag såg att de lagt in det som ett "Happy Saturday-pass" på Nautilus eftersom jag har gått i Funk innan och nu var det ett tag sedan man dansade det! På tisdag blir det ännu mer rolig dans tillsammans med Sara "Ragga-moves" som är inspirerat av Hiphop, Afro och Salsa. Det ska bli galet kul att testa! Funderar på att ta mig in till stan tidigt imorgon och kolla runt i affärer lite, får se om någon har lust att hänga med. Nej nu ska jag ringa baby och sen nana, puss!

RSS 2.0