when the stars go blue

Hade One tree hill-maraton med Jimmy inatt, det blev inte sängen förens vid 5 på morgonen (a) bus! Sådana nätter gillar vi även om sängen inte heller är helt fel tillslut. Idag har jag och Sara varit och shoppat lite på julrean, ätit gottit och även inhandlat maten till nyår, Julia hjälpte också till :) Det börjar närma sig nu. Anna kom förbi en sväng ikväll och provade mina kläder i hopp om att hitta något att ha på sig men jag tror att hon får lägga på sig ett par kilon om mina kläder ska sitta uppe på henne minsann, haha! Sötnos. Jag vet iallafall för en gångs skull vad jag ska ha på mig, det blir dock ingen klänning till allas besvikelse kan jag tänka mig. Well well jag är nöjd ;) Kvällen har bestått av plugg och det blev en hel del gjort faktiskt. Imorgon ska jag och Jennifer åka till skolan och hämta ut den förra hemtentan så håll tummarna för oss! Sedan blir det en sväng på stan med bebbo! :)


p!nk

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fuckin' perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me




Puss på pinkis

pink-dag i stan, like like!


Runaway

Det blev en sväng på stan idag tillsammans med Jennifer för att börja lite smått på den individuella uppgiften. Det slutade med att vi shoppade mer än vad vi pluggade men jag klagar inte ;D Lite får man väl ändå unna sig på jullovet liksom. Dessutom började jag faktiskt skissa lite på uppgiften när jag kom hem från stan. Ikväll har jag varit inne hos Sara en sväng och kollat på one tree hill säsong två, det blir lite hopp fram och tillbaka mellan säsongerna nu i och med att jag redan har sett alla fram till den sjunde som jag nu håller på att kolla på tillsammans med Jimmy. Å andra sidan kan jag kolla på one tree hill-avsnitten om och om igen utan att tröttna så på det sättet gör det ingenting. Nu bjuder nog inte dagen på så mycket mer, kanske blir att läsa lite i en av böckerna jag fick i julklapp av Robin och bara ta det lugnt :) Puss&Kram


these are the special times

Julafton igår då. Tänka sig att det äntligen blev en vit sådan. Dagen började med att mormor, morfar och Lotte kom hem till oss och åt massor med julmat, lite för mycket kanske. Inte en chans att jag väger lika mycket idag som jag gjorde igår morse haha, men det är så det ska vara ;) Jag fick jättefina och bra julklappar också så nu är jag minsann glad. Vid åtta tiden körde mormor och morfar hem mig till Jimmy där ännu mer julklappsöppning väntade. Jag fick en tröja, en pyjamas och mysstrumpor av Jimmy som jag nu kan använda till mina innetofflor som min underbara saris gav mig i torsdags, jag fick även ett presentkort på Kicks av Jimmys familj, blev hur glad som helst för det (a) Senare på kvällen åkte vi hem till Melinda och fortsatte att fira där med yttligare lite mat och mys. Julaftonen var alltså helt perfekt trots halsflussen tack vare medicinen som nu ska knapras i 10 dagar framöver. Fick dock hoppa över utgången med älsklingarna ikväll för att inte riskera att bli mer sjuk :( Man får se framåt, det ska bli skönt att vara helt frisk till nyår! :)




dumma dumma dumma

Jag orkar inte vara sjuk mer, jävla hals och jävla feber! Det är ju julafton imorgon! Absolut inte rättvist =/ Jag ger mig iallafall fan på att vara frisk till nyår så nu har jag ringt till vårdcentralen, hoppas de kan göra mirakel med mig! Annars kommer jag fortsätta vara arg, sådeså!


Jag ser en ängel i dig



21 december

Här sitter jag när jag egentligen borde ligga i sängen med tanke på att jag har gått och blivit sjuk :( Fick feber och halsont igårkväll hemma hos älsklingen, så på morgonen skämde han bort mig med frukost på sängen och en massa pussar. Det kanske inte är så dumt att vara sjuk ändå haha ;) Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i sängen och soffan, ganska skönt det med faktiskt om man bortser från febervärken. Vi får se om det blir någon skola för min del imorgon, sista föreläsningen för året sen är det lite lov som gäller. Vi kanske får en vit jul i år? Hade varit väldigt uppskattat =D


Break you

Får ju nämna att jag och Jimmy firade 10 månader tillsammans i förgår, den 14/12. Mys på oss. Onyttiga som vi är (vilket vi inte ska vara mer!) åt vi kebabtallrik, myste med film och pussades en massor. Jag älskar dig!
Idag är det torsdag och jag är ledig, skönt men tråkigt för jag har ingenting att göra vilket oftast är lika med kaous i Michaelas värld, rastlös som jag är. Gick över till Sara en stund i morse och kollade på när hon skottade helt i onödan med tanke på att det inte ens syntes efter en timme haha :D Tyvärr skulle hon jobba idag så vi kunde inte leka. Synd nu när det är en massa och jag menar verkligen en massa snö! Vill ju bygga en snöhäst med henne, haha ne skämt å sido. Sen är älskling sjuk också, what to dooo liksom?! Bli frisk (a)
Känner att detta inlägget blev lagom seriöst men jaja :)

Pusspuss



to light up the night

Känner att jag varken riktigt har lust eller orkar uppdatera just nu men ska iallafall nämna att Lussevakan blev jättelyckad, både hos Jessica och i stan! :) Bilder kanske dyker upp framöver, we'll see.
PussPuss


my boo

I'm in love with this friday. Arbetet blev klart igår vilket betydde helt ledig dag idag, den spenderade jag i stan med Maria Ruudolfis. Det blev några julklappar inhandlade och även lite mat på Hello. Myspys på oss! :) Kvällen har hittills bestått av Idolfinal hemma hos Jimmy, Jay vann and I'm happy! Han är så jäkla värd det och otroligt bra. Spelar sönder hans version av Heart-shaped box just nu, morr ;) Ne time to get back to honey och pussa vidare på honom (a) in freakin love <3


pick me up


Den här dagen har verkligen tömt mina krafter, plugg, plugg och återigen plugg!
Som tur var hann jag med en liten filmkväll tillsammans med Sara och Maria, det
behövdes :) Imorgon ska vi göra klart det sista på arbetet sen är det äntligen helg,
säger bara en sak - give it to me!

jag är ..

.. uttråkad till max, säger godnatt nu!


all or nothing

Kvällen igår bestod av en mysig middag här hemma tillsammans med mamma, pappa, ann, gert och jimmy, en sväng till Ronny och film hos baby. Kan absolut inte klaga :) Och att vakna upp till en insnöad värld är det mysigaste som finns, dessutom snöar det fortfarande - love it! Eftermiddagen och kvällen idag har jag spenderat hemma hos Caroline med Jennifer och Lisa. Det blev en del gjort på grupparbetet vilket är otroligt skönt med tanke på att det ska vara klart på torsdag. Mitt i allt plugg tog vi en paus med kinamat och pizza, vi förtjänade det minsann ;) muuums! När jag kom hem vid halv nio tiden ringde anna och var galet uttråkad så hon tog första bästa buss hem till mig för en mysig kvällspromenad i snön, hihi du är underbar älskling! :)


free fallin'


(älskar låten)

She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too
She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard
I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

And I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky
I wanna free fall out into nothing
Oh
I'm gonna leave this world for a while

And I'm free
Free falling
Falling


4 december

Going to Eurostop with baby!


dags för helg



En bra dag idag, vaknade upp hos Jimmy för att vid 10 släpa mig till skolan, hade ett slappt seminarium som mest bestod av snick snack med Caroline, åt lite mat på Donken med Jennifer innan jag skulle möta upp Sara strax innan 2. Efter det sprang vi runt som 2 galningar i stan och äntligen har jag inhandlat min första julklapp, feels good! Även om jag har sådär 5-6 stycken kvar att köpa ;) Sara och jag bestämde oss för att vara lite nyttigare än vanligt denna helgen så inför kvällen inhandlade vi morötter, gurka + dip istället för chips. Sedan blev det idol då även Anna och Maria kom hit och myste med oss :) Supermysig dag + kväll! Ni är underbara! <3

if today was your last day

Ikväll har klassen varit på Nyhem i en lokal där på tack guasqe för tvåorna som tack för att de nollade oss i höstas. Jessica, Johanna och Lina hade lagat mat som vi bjöd tvåorna på och sedan blev det en del lekar och en massa dans. Det var verkligen jätteroligt och de flesta skulle dra vidare till Kåren sen men jag kände att jag inte orkade ikväll. Dessutom måste jag skriva klart min hemtenta imorgon så det kanske var lika bra. Men iallafall, en lyckad kväll med salp och sup. Dags för mig att sova nu.

Kisses / Michaela




Bild från i söndags, julfika. (sara tar bilden)


RSS 2.0