party like a rockstar

Åh rolig kväll igår! Jag, Sara, Anna, Maria, Isak och Alexandra fikade/förfestade på Robert's. Det var inte planerat att det skulle bli en partykväll men Anna var sugen och hon drog med mig in i stämningen minsann! Vi skulle ta oss ett varsitt glas vin men det slutade med att Anna köpte en flaska och sedan blev det lite mer. Mwhihi. Efter att dem andra åkt hem gick vi till tre hjärtan och skakade rumporna. Kvällen slutade vid halv 4 med lite mat på pastavagnen och citykebab och sedan sov jag riktigt jäkla gott ;D 

- vad betyder röv? 
hahaha! ibland kan man vara lite tappad bakom flötet (a)
Tack för en toppenkväll!
 





life

Kom precis hem från min sötnöt på bilden. Vi har haft för jävla kul idag/ikväll alltså! Stan, mat, film, onyttigheter (uuups!) och en jäkla massa skratt! En sådan här kväll borde gå i repris minsann. Thihi!
Nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska orka skriva mer så jag säger nighty nighty.






turn off the light



Har nyss varit och tränat med Maria, Malin och Julia. Det blev lite av allt - kondition, styrka och simmning. Så nu kan jag snart gå och lägga mig med gott samvete. Jag har till och med varit så duktig idag att jag har hunnit med att plugga, gårkvällen hos Jimmy gav mig energi till idag antar jag. Vi hade det så otroligt mysigt! Det kändes som om det var första kvällen med dig, underbart! <3 Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med mitt hår till våren, förslag får gärna trilla in? Ljusbruna slingor kanske? Brunt hår är i och för sig jättefint att ha på sommaren när man är brun men det är också svårt att behålla den bruna tonen eftersom solen bleker det, oj vilket töntigt i-lands problem, men just nu är det mitt problem så hjälp mig :) Mwhihi! Puss

åh åh åh världens bästa film!


out of words

Out of words
There's no way to
Express how I feel
It's not easy to be
Out of words
Got nothing better to say
Than that I love you
More than words can say


coming out strong

Jaha vad ska man skriva här ikväll då? Kanske inte borde skriva någonting eftersom jag inte har någon idé men vad ska jag annars göra tolv på natten? sova? nej är inte sugen på det heller, inte än. Hade en mysig dag igår iallafall, gick en sväng på stan med Caroline och Jessica, handlade och sedan gick vi hem till Caroline och där lagade hon supergod mat till oss och sedan satt vi och pratade i några timmar. Kvällen spenderade jag hemma hos Jimmy med film och mys "I Now Pronounce You Chuck & Larry" blev det och den var faktiskt rolig trots att det inte riktigt är min typ av film om man kan säga så. Skoldag idag då, den var bra :) Somnade framför tvn när jag kom hem och åt sedan en kebabtallrik (y) nyttigt Michaela! Det får bli en massa träning nästa vecka för att lätta på samvetet. Nehepp nu hade jag inte mycket mer att berätta för idag, natti natti.



Tvättsvamp saknar golvmopp!

en kärleksförklaring

Mitt i allt dampande idag frågade jag Jimmy varför han älskar mig och detta var svaret jag fick:

"För du klagar på att ditt högra öra är snett och för att du tycker att din näsa tippar från ena hållet, för att du är så söt när du gör det. Och för att du har världens sötaste ankfötter och ett jättegullig leende och för att varje gång jag tänker på dig så får jag upp bilden i huvudet när jag såg dig på bussen för snart 4 år och jag blev kär i dig direkt, och för att du har 5 olika sätt att skratta på, du är så lik mig och du är just den speciella personen som gör dig till den du är och det finns ingen som är som dig"

Jag kan bara säga att det var den finaste kärleksförklaringen jag någonsin fått (a) du är min speciella!


maneater

Det har hänt en hel del bra saker de senaste dagarna jag har varit lite dålig på att uppdatera om de bara. I fredags tränade jag för första gången på Nautilus eller Actic som det numera heter och fy fan vad skönt det kändes! Jag är riktigt taggad på att träna som en galning nu så imorgon blir det ännu ett pass tillsammans med Malin, tycker även att Sara ska förlänga sitt kort nu så vi kan svettas ihop (a) Kvällen i fredags bjöd på lite "förfest" här hemma tillsammans med Maria, Malin och Jessica och senare bar det av till Robert's för att möta upp Arbana och några fler tjejer, Bana flyttade nämligen i lördags. På lördagen var jag och Jimmy stöd för Maria när hon dömde i arenahallen, duktig domarjävel det där haha :D Och senare på kvällen hade jag och Anna myskväll hemma hos henne och den bjöd på en massa prat <3 På natten hämtade min prins upp mig och vi hamnade inte i säng förens halv 4 och idag sov vi till 2, så ska det vara på söndagar (a) Nu sitter jag här och tänker inte flytta på mig förens det är dags för sängen igen. Sara ringde nyss och vi började prata gamla leksaker, jag hade nästan glömt vad Bellville var för något .. ååh mysiga minnen! Det är nästan så man blir leksugen ;)


because of you





dreaming people



Gårkvällen blev en toppenkväll. Bion vi såg var Narnia 3D, ni skulle bara sett hur snygga vi var i brillorna ;b
Efter biomyset gick vi till Bulls och åt god mat tillsammans och sedan åkte vi hemåt. Jag och Jimmy avslutade kvällen med en massa tvspelande, jag vann nästan hela tiden (a) Hihi. Det var en riktigt trevlig kväll, fler sådana tycker jag. Imorgon blir det lite plugg på morgonen följt av skola vid ett tiden och därefter ska jag möta upp Maria och byta julklappar. Rudolfarna är lite efter i år, och vi ska föreställa julrenar! Inte helt okej alltså haha ;)

tonight's gonna be a good night

Jag ser fram emot kvällen riktigt mycket! Den bjuder på bio och god Harrys mat med bästis-Sara, hennes flirt-Adam (om jag får kalla honom det) haha, och pojkvän-Jimmy. Kan inte bli mycket bättre. Pardejt wiho, aldrig varit på förut typ ;D Gårkvällen var riktigt lyckad. Jag, Jennifer, Arbana, Malin, Julia och Vickan satt på Robert's i några timmar på kvällen/natten och drack lite vin, cider och annat gott och pratade en massa skit ;) Tror det var första gången jag såg Arbana påverkad haha. 

A- Jag svär jag har de snyggaste tjejkompisarna i hela Halmstad! Kommer sakna er som fan!
Haha, du är sötast hjärtat och vi kommer att sakna dig med!   

 


let me in, I'm knocking at the door

Vilken dag är det idag? Torsdag? I mitt huvud är det lördag, vilket betyder att det inte är okej att gå och lägga sig tidigt. Vet inte varför det känns som lördag i mitt huvud. Vet att det är helgdag idag men det är inte därför. Extrema problem jag har va? ;b Idag har jag och bebo tagit det lugnt nästan hela dagen förutom precis innan jag skulle åka hem, då gick vi en promenad i snön. Bokstavligen i snön, den var så djup där vi gick att skorna blev helt snöiga både utanpå och inuti. Trots kylan och trots halkan fortsätter jag ändå säga att jag älskar snö. Det är så fint och mysigt ju, hur kan man inte tycka om den liksom? 
Morgondagen bjuder på middag hos mormor och morfar för att fira mormor som fyller 74 år och senare ska babesen blowla/fika tillsammans. Det ser vi fram emot. Något annat jag ser fram emot är lördagkväll då jag, Sara, Jimmy och Adam ska gå på bio och kanske äta tillsammans! Mysfaktorn är hög thihi ;) 

 
Sitter och lyssnar på lugna låtar ur min "lugna-låtar-kategori" på Spotify och helt plötsligt sätter 50 cent igång? Inte nog med det, det ligger minst 20 låtar med snoop dogg, 50 cent och eminem i min fina lista? Wtf? Hur hamnade de där? ;o

stygga och snygga, javisst

Glömde ju nämna att gårkvällen bestod av en Maria, en Sara, en Michaela och en film "the back-up plan". Förutom det bestod den av skratt, snuskprat och godis. Kan inte bli mycket bättre ;) Idag åkte jag och Jennifer för att hämta ut tentorna och fyfan vad glad jag blev när jag såg att jag fått vg på den individuella hemtentan och att vi (Caroline, Lisa, Jennifer, jag) även fått vg på grupparbetet som vi slet så mycket med. Nu kan man lägga det bakom sig och se framåt. Dags för livsberättelseintervjun med mormor/morfar på onsdag, ska bli intressant :) Ikväll kommer Jimmy hit och myser och gissa vad?! Det ska bli mysigt som bara den ;*




I love you like a fat kid loves candy





Kom hem snart igen, saknar dig redan min ängel "/
Hoppas du får det underbart i Danmark!
Jag älskar dig!
Din pink 

året som var, 2010

Förlorat en vän? Inte förlorat men en viss vän är väldigt saknad
Träffat nya människor? Ja massvis
Kysst en främling? Nej
Har du druckit tills du spytt? Nej, thank god! 
Varit full? Ja 
Tagit droger? Nej
Haft en sommarflört? Vi flörtar alla årstider ;)
Ångrat något? Nja, kanske
Sårat någon? Inte medvetet
Gjort något nytt? Börjat plugga på Halmstad Högskola 
Blivit sårad? Ja
Gråtit? Ja 
Skrattat tills du kissat på dig? Haha, nej
Blivit mulad? Ja :o
Tältat? Naj
Tagit chanser? Ja absolut
Varit vaken en hel natt? Nej men nästan
Solat?  Massvis!
Badat? Ännu mer! Michaela <3 Bada 
Haft ett förhållande? Still having one <3 
Gjort dig riktigt illa? Hm, nej  
Dumpat någon? Nej
Blivit dumpad? Nej
Haft fjärilar i magen? Ohja, hela året!
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej 
Läst en bok? Fler än någonsin, studentlitteratur (y) 
Skickat fel sms med flit? Nepp
Firat något speciellt? Ja, 10 år av ovärdelig vänskap med Sara, månadsdagar med Jimmy, födelsedagar m.m. 
Suttit vid datan en hel natt? Nej inte riktigt 
Solat naken? Nej
Fått utegångsförbud? Nej 
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Absolut <3 
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej 
Varit i slagsmål? Nej  
Pussat någon utav samma kön? Ja kompispussar (a) 
Sjungit högt på ett berg? Hm, nej
Kysst någon i regnet? Ja 
Kysst någon i skogen? Ja
Varit otrogen? Usch nej 
Kysst någon du inte borde? Nej 
Tappat rösten? Jag gör typ aldrig det 
Sjungit för någon? En hel eftermiddag för min babe (a) haha.  
Gått upp i vikt? Anar tyvärr det 
Gått ner i vikt? Kanske periodvis
Tränat? En del i början av året men inte tillräckligt, detta året blir det mer! 
Varit utomlands? Ja, i Italien med familjen och i Turkiet med kompisar. 
Gjort ett bra köp? Massor
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Nej  
Haft skadeglädje? Har man inte alltid det? (a) 
Sovit under bar himmel? Nej 
Vad kommer du sakna mest? Mycket men det kommer fler fina stunder! :) 
Har du svarat ärligt på alla frågor? Ja
 

RSS 2.0