headstrong






our love is crazy and I love it

           

love it

Ännu en fin helg har passerat, denna gången bjöd den på myskväll, födelsedagsfirande, vinkväll, julfika + julskyltning och absolut noll plugg. En massa snö har också lyckats trilla ner från himlen så jag är happy happy synd bara att det är så nedrans kallt. Här kommer lite bilder från i lördags i väntan på fler från de andra dagarna.

   

PUSS

me and you - what a feeling

Jag och Jimmy har haft det riktigt mysigt sedan igårkväll tills en bit in på dagen idag och det mysiga snövädret gjorde det bara tusen gånger mysigare. We love Snow. Ikväll har jag också haft en mysig kväll fast med Sara. Vi kollade på en film som heter "Efter bröllopet" den var jättebra faktiskt! Det blev en del babbel också som vanligt och även saffranbullar + pepparkakor + julmust så nu kan man väl säga att vi har invigt julen lite ;)
Veckan är fullproppad med planer och jag ser faktiskt fram emot det mesta som t.ex. torsdag då jag och Maria finally ska simma och därefter söndag då det blir julfika hemma hos Maria och därefter julskyltning med en massa underbaringar. Men först är det skola imorgon så nu är det dags för mig att sova.
Sleep tight / M.


california king bed

Åh, det har varit ännu en bra helg! Fredagen berättade jag om i ett annat inlägg och den var som sagt toppen! Och även lördagen blev hur bra som helst. Robin kom hem över helgen med hans flickvän Sofia, så mamma och pappa lagade tacogratäng som vi sedan åt tillsammans med dem, även Jimmy var här och åt. Lite senare på kvällen åkte Robin och Sofia iväg för att festa och jag och Jimmy körde in till stan och hyrde en film som vi senare kollade på tillsammans med mamma och pappa. "Tidresänärens fru" hette den, en helt okej film men man var verkligen tvungen att hänga med i svängarna. Vaknade upp bredvid honey i morse och bästaste mamma hade kokat ägg till oss och förberett en jättemumsig frukost <3
Ikväll städade jag min garderob och ja det behövdes minst sagt verkligen! Det slutade med 3 proppfulla ica kassar med kläder som ska skänkas! Jag har kommit fram till att det inte är någon idé att hålla fast vid gammal skit som inte passar längre haha ;) Förutom städandet har min kväll bestått av lite plugg och film med mamma och pappa igen "och så kom Polly" blev det ikväll. Snart är det time to sleep, jag har nämligen skola imorgon följt av grupparbete och en sväng på stan med Sara och Emelie.


Drake, Rihanna - what's my name?

You're so amazing, you took the time to figure me out
That's why you take me, way past the point of turnin' me on
You 'bout to break me, I swear you got me losing my mind


20 åringar och en massa party

Wihoo kvällen blev lyckad igår! Jag, Sara, Anna, My, Elin och Lykke åkte hem till Emelie för att fira hennes 20års dag. Även Hanna, Johanna och Annelie var med och partajade. Vi blev bjudna på mumsig mat och dricka och vi lekte lite lekar. Emelie blev galet glad för presenten hon fick av mig, Sara och Anna - ett par öronhäng från Laila Bagges märke "Rock by Sweden", hade lätt också velat ha ett par sådana, och en fin lila ögonskugga. Vid tolv tiden kom en taxi och hämtade upp oss och resten av kvällen spenderade vi på Corner. Tack för en rolig kväll och grattis igen bästa Piinkis! ;D

 

Kvällen blir mysig med tacogratäng här hemma med mamma, pappa, robin, sofia och jimmy <3
Sedan får vi se vad den mer bjuder på.

Love / Michaela

Grattis pinkiis!

Ikväll ska vi fira dig, P A R T Y! Hoppas du får världens bästa kväll ;D you deserve it <3
Älskar dig baabe!

 

trick me

Gårkvällen bestod av god mat på Harrys med Jimmy och en jäkla massa mys och pussande.
Denna kvällen/natten kommer att bestå av bioprämiär - Harry Potter - med Sara, Maria och Arbana.

Sånna här kvällar gillar vi! :) <3



Hade förövrigt sjukt kul på biblioteket idag med Caroline, Jennifer och Lisa. Vi jobbade på vårt grupparbete och trots vissa koncentrationssvårigheter och en massa snuskprat blev det tillsist rätt så mycket gjort. Vi åt även där, jag testade deras nachotallrik som var helt okej för 65 kr :)

- Vilken är din favoritfärg?
- Röööööö!

white light moment

Helgen har varit helbra. Saras födelsedag firades både i fredags och i lördags. I fredags med hennes släkt och vänner till familjen plus jag, Anna, Emelie och Jimmy. Hur trevligt som helst med lite vin och smörgåstårta. Hela jag är en enda smörgåstårta nu efter allt Sara har matat mig med hela helgen, men jag klagar verkligen inte ;) På lördagen kom alla tjejerna hem till Sara och vi åt god plockmat, lekte lite lekar och drack gottit sedan blev det Corner i stan. En riktigt lyckad kväll även den som avslutade i saras kök ännu en gång för ännu mer smörgåstårta! moha :) Söndagen bestod av lite plugg och sedan en mysig kväll hos Jimmy, vi firade 9 månader igår nämligen. Jag älskar dig oängligt mycket! Kul att hela helgen blev så bra som den blev. Och nu är Anna hemma igen, vilket är underbart! <3 Det enda som saknas nu är att jag och Maria blir 100% friska också! På onsdag blir det bio in the middle of the night med snuttorna nämligen, wihooo :)<3



Tove Styrke - White light moment & million pieces (Y)

Birthday child och stolt Melis!

Oh I'm happy idag för det är min bästa väns födelsedag - Sara - 20 år och äntligen slipper jag vara tant ensam. Grattis hjärtat! Detta ska firas både ikväll och imorgonkväll. Och förhoppningsvis ska jag hinna dra med babe till systemet imorgon moha buuus! Älskar dig snuttan, jag hoppas att din födelsedag blir minnesvärd! <3



Och en annan sak jag är glad över är att Jimmy klarade uppkörningen igår och fick sitt körkort! Du är bäst! Första försöket på både teorin och uppkörningen - inte illa honey ;) Jag och Sara fick åka en liten runda till tylösand i gårkväll och han körde superbra! Så grattis till dig med hjärtat! <3


when I close my eyes I see yours




standing where you left me

Men för gudsskull när ska min förkyldning försvinna? Idag har den bestämt sig för att vara ännu mer irriterande än innan också vilket jag absolut inte gillar! Och min lilla Maria har fått lunginflammation nu också så det blev inget simmande idag tyvärr, vi får ta det när vi båda har frisknat till ;) Igårkväll kom min älskade unge Jimmy hem till mig och myste. Han hade sin teori igår och lurade mig hela dagen att han hade failat med en poäng. Sen när han väl kommer hit så ger han mig ett papper där det står godkänd på. Den lilla apan åkte på smisk för att han hade lurat mig så, men sen blev det även en massa pussar för att han är så duktig! I'm happy for you honey. Nu håller jag tummen för din uppkörning ska gå lika bra! Det gick ett intressant program på tv igårkväll om Thailändska fängelser, har bara ett ord för det - herregud! En tjej hade kommit dit på semester och stulit en solkräm i en affär och hon åkte fast och fick över ett års fängelse. Vad är det liksom?! Och narkotika brott hade de jättestränga straff för. Fast när det gäller det kan jag ju säga att jag tycker att man får skylla sig själv. Fängelserna var otroligt äckliga, många människor packade i ett och samma rum med en liten avskild del där det var en "toalett" med endast ett hål i marken. Mysigt. Så om man någonsin får för sig att resa till Thailand ska man nog se till att uppföra sig ;)



Idag var det skola som gällde från 10.15 - 12.00 och efter det har jag legat som en deg i soffan. Nu ska jag in till Sara med Jennifer en sväng och kolla på film. Mys :)

real friends are forever



Idag fick jag en glad nyhet! :)
Älskar dig Anna Sabo, ängel.

Ni får ursäkta den otroligt dåliga bildkvalitén men var bara tvungen att ladda upp just denna bilden för den ger många bra minnen och den gör mig glad :)

Free fallin'

Har gått och blivit kär i John Mayers - free fallin'. Jag får gåshud när jag hör den. 
Sånt här vill man höra på söndagarna när man bara ska slappna av och samla energi inför den kommande
veckan. Ikväll blir det att kolla på EMA galan på MTV och slappa som aldrig förr, skönt :)



/ M.


love and sickness

Trots utgången i fredags kände jag mig friskare igår när jag vaknade, skönt det. Var en sväng hos mormor och morfar på dagen för att fira morfar som fyller 73 idag, grattis :) På kvällen tog jag bussen hem till Jimmy, vi gjorde först några teoritester på internet och senare kollade vi på film "Maffia bröder", sjuka människor det där. Som vanligt när man är lite sjuk så mådde både jag och Jimmy lite sämre framåt kvällen och älskling fick feber "/ Så det vara bara att ta det lugnt. Vi vaknade för ett tag sedan för Jimmy skulle hjälpa hans pappa med att slänga skräp, så jag sitter i källaren och kollar på Idolreprisen och väntar på att de ska komma tillbaka. Jag mår ganska kasst idag så ska snart ta bussen hem, sen blir det bara att ligga framför tvn hela dagen och kvällen. Skulle egentligen ha träffat pinkis men jag vill inte smitta ner fler människor och jag tror inte heller att hon vill bli smittad så vi får ta det i veckan istället. Imorgon börjar vår nya delkurs i skolan, kommer dock inte riktigt ihåg vad den heter. Vi får se vad den bjuder på ;) Annars har jag inte så många planer inför veckan förutom att simma på onsdag och dra med mamma på en joggingrunda någon dag med. I need to move!



God is a girl

Idag ignorerar jag att jag är sjuk

- Fika med Arbana
- Hälsa på Timmy och Jelena med Jimmy
- Idol + superfredag med några tjejer 

It's gonna be a good day I hope :)  









Satt och kollade igenom Nöjets hemsida igår och hittade lite gamla festbilder från 08-09.
Alltid lika vackert haha ;)

P!nk - Raise your glass

Right right turn off the lights
We gonna lose our minds tonight
What's the dealeo?
I love when it's all too much
5 AM turn the radio up
Where's the rock and roll?

Party crasher
Panty snatcher
Call me up if you a gangster
Don't be fancy
Just get dancey
Why so serious?

So raise your glass if you are wrong
In all the right ways
All my underdogs, we will never be never be
Anything but loud
And nitty gritty
Dirty little freaks
Won't you come on, and come on, and
Raise your glass
Just come on and come on and
Raise your glass

Slam slam oh hot damn
What part of party don't you understand?
Wish you'd just freak out
Can't stop coming and hot
I should be locked up right on the spot
It's so on right now

Party crasher
Panty snatcher
Call me up if you a gangster
Don't be fancy
Just get dancey
Why so serious?

So raise your glass if you are wrong
In all the right ways
All my underdogs, we will never be never be
Anything but loud
And nitty gritty
Dirty little freaks
Won't you come on, and come on, and
Raise your glass 

So if you're too school for cool
And you're treated like a fool
You could choose to let it go
We can always we can always
Party on our own


devil in me

Klockan 09.15 kom hemtentan på mejlen. Min första reaktion var "Bara tre sidor?! Fan vad skönt" men när jag väl började komma på idéer och skriva lite så upptäckte jag att tre sidor är förlite plats för mina tankar. Men det ska väl lösa sig det med, tentan ska trots allt inte vara inne förens på fredag och jag har redan en bra grund. I'll work it out somehow. Kände efter ett tag att jag behövde ett avbrott i pluggandet så ikväll har jag varit inne hos Sara och kollat på "The duchess". Bra men sorlig film, speciellt med tanke på att den är baserad på en verklig historia. Jävla svin rent ut sagt .. morr. Imorgon blir det mer plugg, kanske en sväng på stan med Sara om jag hinner och kvällen ska bestå av ingenting annat än massor av mys med älsklingen. Gillas skarpt :)

På tal om ingenting hittade lite bilder på en cd skiva från när jag precis hade haft körtelfeber,
så otroligt smal jag var.







RSS 2.0