Dirty talk


Loving me 4 me



I-suck-at-updating.com?! Men det är trots allt sommar och vem har tid för datan då liksom? Så det lär inte bli mycket bättre med min uppdatering de kommande veckorna heller. Just nu sitter jag iaf här en liten stund, mina ögon torkar snart ut och stänger sig själva pga att jag inte har sovit mycket de senaste nätterna då jag har jobbat tidiga morgonar och självklart kan jag aldrig gå och lägga mig i tid på kvällarna ;o Tror att jag har en installerad spärr i mitt huvud som säger att det inte är okej att gå och lägga sig i sängen före elva .. sen tar det ju alltid minst 30 min innan man kommit till rätta också. Imorgon efter jobbet får jag nog ta en powernap så jag orkar med Leffes beachclub framåt kvällen :) Ikväll blir en lugn kväll, ska gå över en sväng till Sara tänkte jag och sedan tror jag, om jag inte misstar mig, att det är So you think you can dance ikväll och det får man ju inte missa! Pusss



Michaela




Minigolf @ Japan









Till och med Jesuskrubban fick vara med på bild! haha ;D

Dance .. or die

Det har hänt en massa de senaste dagarna,  som vanligt är det full rulle på mig ;) Har bland annat hunnit med att luncha med Maria och Sara, jobba, haft myskväll med Jimmy, kört halkan och spelat minigolf och ätit glass tillsammans med Sara och Malin! (: Men det är så det ska vara på sommaren, slöa och slappa kan man göra på hösten mwhihi. Om 20 min ska jag ta bussen mot stan för ett träningspass tillsammans med Maria Rudolfo, ska bli skönt så jag inte behöver ha allt för dåligt samvete ikväll när jag ska ut och äta tillsammans med Ida, Ida och Sandra på Harrys ;)




Grattis på 20 års dagen underbara Arbana!



Hoppas du får en underbar dag och att vi ses snart honey! I love you (v.

Make it rain

Dagarna flyger förbi och en massa saker händer hela tiden. Jag har jobbat en hel del och ännu mer bli det de tre kommande veckorna. Det är ovanligt lugnt på hotellet i år vilket i och för sig är förståeligt med tanke på vädret som för tillfället påminner mer om höst än sommar. Vi får se om solen kommer tillbaka eller inte helt enkelt, det hade ju inte suttit fel med några fler strandbesök denna sommaren iaf. Yepp, helgen har bestått av fest hemma hos Ronny i fredags, jag envisades med älskling att vi skulle gå hem så hans mamma slapp köra och hämta oss men det fick jag äta upp sen när vi hade gått halvvägs och skoskavet började kännas och låångt kändes det dessutom haha. Väl hemma sov vi gott iallafall ;) På lördagen väntade minigolf och restaurang tillsammans med Jimmy, Sara och Adam, vilket tillslut även ledde till bio - "The bad teacher" såg vi och den var asrolig! ;D En riktigt mysig eftermiddag och kväll blev det minsann. Tyvärr var jag tvungen att åka hem och sova direkt efter bion då jobb väntade idag klockan 06.00 - 15.00. Självklart öste regnet ner lagom till när jag skulle cykla hem från jobbet och självklart hade jag ingen jacka med mig .. jag var dygnsur och mascaran rann över hela ansiktet och in i ögonen, så såg gjorde jag inte heller haha ;b Men tillslut kom jag hem och då satt inte en varm dusch helt fel. Efter duschen somnade jag i soffan och där har jag legat den största delen av kvällen och kollat på filmen "Systrar i jeans - den andra sommaren" tillsammans med mamma medan pappa och robin kollade på fotboll ;) Sängen väntar på mig nu.
Natti / Michaela




live for today

För några dagar sedan hemma hos babyboo! Frukost-time (;









Adele - someone like you (v.


det var en gång ..



.. en brunett och en blondin som hette Michaela och Maria (: mwhi! Tack för en mysig kväll hjärtis! <3

When the nights are clear you're the first star I see

Det händer så mycket hela tiden nu att jag knappt hinner med lilla bloggen. Helgen bestod av en massa jobb och en liten myskväll hos Jimmy .. dock sov jag nästan bort hela den kvällen och natten (a) Var riktigt utmattad men det var mysigt att få somna i Jimmys famn! <3 På måndagskvällen hämtade Caroline och Jessica upp mig, vi åkte bort till Riccardos glassbar på Möllegård och mumsade på otroligt god italiensk glass och efter det bar det vidare mot Punch för äventyrsgolf. Golfen gick sådär för oss alla haha ;) Äventyrsgolf är grymt mycket svårare än minigolf men jätteroligt så det var en bra kväll. Idag blev det till att gå upp 05.00 för jobb igen, jobbade till 15.00 och efter det fick jag jävlar mig stressa som bara den för att hinna till körlektionen 16.35, bussarna går så dumt nu på sommaren så det var svårt att hinna med någon som passade "/ Mötte upp Maria och Sara efter lektionen och vi åt tillsammans på donken (woops) men jag har då inte de minsta skuldkänslor för det för fytusan vad sugen jag var på hamburgare ikväll! Sara åkte hem efter maten och jag och Maria gick hem till henne och hyrde film, "Just go with it" blev det och den var riktigt bra och vi hade en mysig kväll ihop :) Nu är jag helt slut på krafter .. kollade precis på so you think you can dance med pappa och blev jättesugen på att dansa så jag får nog boka in ett danspass på Actic snarast! Ser fram emot morgondagen då jag ska leka med Sara, vi får se vad vi hittar på för något! :)







I love the way it feels

Åh jag hade en riktigt bra födelsedag igår! Väcktes tidigt på morgonen av familjen som sjöng för mig och sedan åt vi lite frukost, efter det sov jag ett par timmar till. På dagen cyklade jag & Sara ner till ica och solade solarium och efter det hjälpte hon mig med maten inför kvällen. Vid sju kom Jimmy, Malin, Jennifer, Melinda, Isak, Maria, Antonia och Sara (igen) hem till mig, lite senare kom även Anna och Johan. Vi åt pastasallad och efterrätt och drack, hade allmänt kul och mysigt :) Vid tolvtiden körde pappa ut mig, Sara, Malin och Anna till Tylösand och Leffes beachclub, resten av folket skulle jobba och annat dagen efter så det kunde inte följa med tyvärr. Men vi hade asroligt vi 4! Tack för en helt underbar födelsedag allihopa & för alla fina presenter jag fick! :) Loved it all! Om några timmar kommer släkten + jimmy & sara och då blir det lite mer firning (: I helgen väntar jobb båda dagarna. Pusss


Happy birthday ..

.. TO MYSELF! haha. 21 år idag. Ikväll blir det party! :D






Good morning

Har nyss tuggat i mig lite frukost och ska snart hoppa in i duschen. Börjar bli lite smått nervös nu för idag ska jag ta hål i örat ;o Kommer inte ihåg hur det känns eftersom jag tog de två första när jag var sex år. Men Sara ska följa med och hålla mig i handen så det ska nog gå bra ;) Efter håltagandet blir det nog till att gå i några affärer också innan saris börjar jobba. Ikväll ska jag hem till Jimmy och pussa lite på honom! Längtar. Och .. tror inte jag nämnt det innan men imorgon fyller jag år, 21 jävla år haha .. tiden går snabbt när man har roligt ;b Så på kvällen ska jag fira mig lite med dem bästa och på fredag kommer släkten + sara & jimmy hit och firar mig lite mer ;) Pusss!


I love you



Your eyes
They're burned into me
You saved me, you gave me
Just what I need
Oh, just what I need (v.




crashed

Har varit igång sedan halv 9 imorse då jag klev upp och packade träningsväskan för att möta upp malin vid actic strax innan 10. Det blev ett lagom träningspass på crosstrainerna + andra maskiner. Morgonträning sägs ju vara den bästa träningen så man kanske ska fortsätta med det när man har tid (och ork?). Vid tolvtiden var det dags för riskettan och om jag ska vara helt ärlig tyckte jag den var ganska tråkig, dessutom anser jag att varje vettig människa borde inse att det är livsfarligt att köra bil när man är påverkad på ett eller annat sätt. Men visst informationen är alltid bra att ha. Nu är klockan snart dags för mat typ hihi, efter det får vi se vad som händer. Jag ska iallafall hålla mig på hemmaplan ikväll :)


somewhere over the rainbow

Jaha då var man hemma igen efter en hyfsat lång dag i stan/ på actic. I stan hittade jag inte så mycket tyvärr, bara en ynka liten grej, desto mer fick jag och Malin ut av träningen! För det första var det varmt inne i lokalen vilket gjorde att man näst intill svettades redan innan vi satt igång och då kan ni ju själva gissa hur mycket svett som rann på oss när vi var klara? Helt ärligt så minns jag inte sist jag svettades så mycket men det var härligt! Jag blev till och med så taggad att jag bestämde mig för att ge mig på träningen imorgon igen, tidigt. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, vilket jag faktiskt, tro det eller ej, ser fram emot! I vanliga fall blir jag sjukt rastlös av att bara sitta hemma men ikväll känner jag inte för att göra annat än det :)


we're coming out strong

Varför finns det alltid så mycket måsten? Hatar måsten, speciellt när det handlar om saker man absolut inte är sugen på att göra. Aja, that's life. Imorgon har jag iallafall inte några jobbiga måsten förutom att plugga lite, utöver det ska jag träffa Maria och antingen gå i stan eller sola beroende på vädret :) efter det blir det även träning tillsammans med malin. Det blir lite dåligt med träning nu på sommaren i och med alla tusen planer man har dagligen plus att värmen tar energin ur en, dessutom vill man ju passa på att njuta ;) De senaste dagarna/kvällarna har till exempel bjudit på en massa roliga saker - Leffes beachclub tillsammans med sara & oliva, stan med jimmy, stan & lunch på harrys med mamma och pappa , 20års fest för caroline samt en mysig filmdag med jimmy. Mer roliga saker väntar i veckan som kommer! :) Nu ska jag nana, puss.


RSS 2.0