Partytime

Nu bär det av hem till Maria för att förfesta och sedan blir det årets första Kräm på Mårtensson.


I can't get enough



Jag och älskling har haft några underbara dagar/kvällar sedan jag kom hem.
I don't ever wanna be away from you like that again!
Jag älskar dig!

a thousand miles

Har haft en jättebra resa i Italien, men det var otroligt skönt att komma hem till alla saknade älsklingar. Även midsommarafton var en superbra dag och kväll tillsammans med Sara, Maria, Hanna, Jimmy och Theo. Vi handlade, lagade mat och åt och drack hos Sara och senare hamnade vi en stund hemma hos Daniel och sedan drog vi vidare in till stan. Laddar upp lite bilder nedanför. 

     
   

 

 


honey bunch


I see your true colours shining through
I see your true colours and that's why I love you


rain on me

Jag är ingen bloggmänniska känner jag. Lite seg med att uppdatera och inget vidare på att komma på vad jag ska skriva. Men jag försöker iallfall. Kommer inte ihåg allt jag gjort dem senaste dagarna (bad memory) men jag kan berätta det jag kommer ihåg. Det har blivit en del rundor i stan med bland annat Sara och Anna. Igår var det Sara jag var inne med, vi köpte dem sista studentpresenterna och så åt vi lite gottit på Mac Donalds, moha (a). Även Jimmy var med när vi åt. Och på kvällen åkte jag hem till honom och hade det lika mysigt som vanligt. Vi gjorde goda äggmackor på kvällen och sedan låg vi och mös vid tvn tills vi somnade. Det blev att gå upp ganska tidigt imorse för att åka och växla pengar med pappa. Kan inte fatta att jag åker om ca 1 dygn. Gud vad jag kommer sakna mina älsklingar! Men vi ses snart igen. Och resan kommer säkert bli helt underbar, längtar lagom efter solen! <3 Kvällen idag har jag spenderat med mina älsklingar Sara och Maria, det blev bio. Sex and the city 2. Den var hur rolig och bra som helst. Efter bion följde jag med Sara när hon solade och sedan åkte vi hem till henne där jag fyllde min mobil med ny musik, så nu har jag något att lyssna på i 2 dygn på väg ner till Italien. Wonderful! Tack Sariis.

 

  

Pepole are like "wow those girls are always together"
and we're like "damn right, 'cause we'll be best friends forever"


mys, fest & bal

Det har varit en händelserik helg. I fredags var jag hos baby och sov även där, vi kollade på en bra film. Dock somnade jag i slutet, typiskt mig. På lördagen var det dags för Mys, Elins och Robins 63 års fest i Laholm, 20 + 20 + 23. Tyvärr kunde inte Sara följa med på grund av jobb, men jag åkte dit med Jimmy och vi hade en riktigt trevlig kväll, mestadels tillsammans med Anna och Robbin. Förstår fortfarande inte att jag gick med på att gå i en timme för att killarna skulle ha cigg. Mina fötter dog lite men nu mår dem bra igen så ska inte klaga (a) Klockan 00.00 tog vi bussen tillbaka till Halmstad.
Idag cyklade jag och bästa vän ner till Tylösand för att kolla på alla älsklingarna som hade sin bal. Vi tog med oss en filt och fick en riktigt bra plats faktiskt, där satt vi och mös i flera timmar haha. Alla var verkligen jättefina! Blev enormt sugen på att gå igen, det var så roligt förra året. Minne för livet. Här kommer lite bilder på några av dem. Hoppas att ni har en jättebra kväll! <3

            

i love you

"mitt hjärta brinner för din närhet, dina kyssar och kramar" / Jimmy

Town

Min lediga tisdag spenderade jag med honey. Vi åkte in till stan vid 2 och jag hjälpte honom att shoppa lite! Han blev lite för sexig men det får jag väl stå ut med helt enkelt, haha. Även jag shoppade lite. Det blev en t-shirt (Disel) från Nicco. Jag känner att min gaderob är lite tom på sommarkläder, den är dock fylld med jeans och tröjor. Måste ändra på det nu inför sommaren. Jimmy och jag åt lite mat i stan innan vi åkte hem till honom och mös resten av kvällen.
Idag har jag jobbat all day long. Haha nej men från 9-15. Skulle slutat 16 egentligen men Lotta var så snäll och släppte hem oss lite tidigare. Älska vädret idag! Tyvärr hann jag inte sola. Men jag lider inte så mycket av det med tanke på att det endast är 8-9 dagar kvar till jag åker till Italien, och då jäklar blir det sol!
Sist men inte minst vill jag tacka min älskade Sara som har hjälpt mig att fixa min blogg såhär fin.
Du är bäst bästavän! Och jag bara måste lägga upp den här bilden på henne när hon skulle resa
iväg i 1 vecka för några år sedan och hon grät för att vi skulle skiljas åt. Love you long time!
You are too cute! <3


i love you more than life


Hej älskling, det är din Sariis som skriver hihi.
Ville bara säga att jag älskar dig bästavän. ♥


Life looks better in spring

Har haft en trevlig dag idag. Vaknade vid halv tolv, så otroligt skönt att äntligen kunna sova ut. Jag och Sariis åkte in till stan för att kolla runt lite. Vi åt bakad potatis med kyckling och curryröra på Hello. Underbart gott var det. Efter ett tag kom även Maria in till stan och gjorde oss sällskap. Tack för en mysig dag älsklingar.
Ikväll har jag varit med Jimmy, han åt på Mac inn och sedan köpte vi lite godis och myste på en bänk i det fina vädret. Vi var även hemma hos honom en stund. 


Time changes everything, but this feeling still remains
The sweetest lips I've ever kissed will always be the same


RSS 2.0