baby love to dance in the dark




what are words if you really don't mean them when you say them

Det får bli en kortkort uppdatering idag för snart måste jag fixa mig inför ikväll då det är dags för party på Kåren med några klasskompisar. Ska bli kulit! Vädret är ju på vår sida idag med wiho. Igårkväll myste jag och älsklingen framför filmen "hereafter" med morötter och dipp! Filmen är verkligen att rekomendera. Jag tog bussen in till stan vid tolv då Jimmy skulle till jobbet, väl inne i stan träffade jag Sara och vi gick och åt mat och glass / kärleksmums på Hello, bästis bjöd mig (a) Vilken tur jag har va :D Nehe nu ska jag kila igen.

Lyckas inte riktigt ladda upp youtubeklipp här just nu men sök på Chris Medina - What Are Words om ni vill se och höra något riktigt fint. Om man inte blir berörd av detta har man antagligen inget hjärta.


toyfriend

Jahopp, idag började en ny delkurs i skolan. Kursen heter metod. Låter skittrist men jag tror det kan bli lite vad man gör det till faktiskt. Den är förberedande inför B-uppsatsen som ska skrivas om en månad, creapy. Skoldagen idag var kort 10.15-12.00 trots det var jag supertrött när jag kom hem så jag la mig i soffan och sov i någon timme. Nu är alltså batterierna laddade igen och ikväll ska jag hem till baby och kolla på en asbra film som vi kollade lite på i förgår men i mitten av filmen orkade inte mina ögon vara vakna mer så det blir att se om den idag även om Jimmy redan sett klart hela. En bra film kan man se hur många gånger som helst så det blir nog bra ;D Imorgon blir det ett träningspass med Sara på dagen och sedan Kåren på kvällen, kommer bli najs! Även på torsdag blir det träning, vi har bokat in oss på både afrodans och yoga men det var kö på yogan när jag skulle boka in mig så nu får vi hoppas att fyra personer är villiga att boka av sig för min skull haha! Vi får se helt enkelt.

Förövrigt vill jag bara nämna hur mycket jag saknar Emelie Pinkis Lindblom och jag hoppas att vi kan ses snart! Väldigt, väldigt, väldigt snart för detta funkar ju inte, hon är min rosa solstråle i vardagen! <3




you get what you give so give good



Innan födelsedagsfirande för Julia.

amazing

Dags att bli upphämtad av Jennifer för lite onyttig Max-mat (a) Efter det blir det afrodans med Malin. Puss!



kiss me on the cheek



Trött trött trött är vad jag är just nu. Åkte hem till baby igår och kollade på film "Switch" hette den. Rekomenderas! Vi hade en jättemysig kväll :) Tog bussen därifrån mot stan vid halv två idag och mötte upp pappa för lite ärenden och efter det släpade jag mig lite halvt motvilligt mot Nautilus för att träna. Det blev crosstrainer och trappmaskin idag och svetten rann ganska bra ;b Passet blev däremot inte jättelång, ca 35 min. Jag var ju trots allt trött (a) Nu sitter jag hemma, har nyss skrivit klart hemtentan och väntar på att maten ska bli klar. Annars händer det nog inte så mycket ikväll, springer kanske över till Saris en sväng om hon mår bättre vill säga annars blir det tv tittande med mamma och pappa. Till helgen kommer Robin hem! :)

rolling in the deep

Idag har jag och denna vackra damen varit på spinning och efter det tränade vi även lite styrka på maskinerna. Supernajs var det och fyfan vad vi svettades ;D Så ska det gå till! Det är bra att träna mitt på dagen på Nautilus för då är det nästan inte en kotte där vilket kan vara ganska skönt. Efter träningen köpte jag med mig en baugett från Hello och begav mig hemåt, mumsade i mig den och somnade i soffan (a) Blir nog att träffa älskling ikväll <3 

to live doesn't mean you're alive

Här sitter jag och sitter och här har jag suttit mer eller mindre hela dagen. Hemtentan ramlade in på mejlen vid halv tio imorse och jag har fått en del gjort på den idag. Som de flesta vet gillar jag att göra mycket de första dagarna så man inte behöver stressa ihjäl sig på slutet, så jag är nöjd med dagens insats även om tentan inte hade det roligaste ämnet. Tror inte det händer något speciellt ikväll faktiskt, blir väl att kolla på top model eller något =) Imorgon ska jag upp tidigt och skriva lite mer på tentan sedan blir det ett 45 min långt spinningpass och lite gymträning med Malin vid tolv. Jag har även bokat in mig på afro och yoga på torsdag så det ska jag och Sara gå på. Kommer bli kul att testa på yoga eftersom jag inte gjort det förut.
Måste bara säga att jag är sur på det svenska låtvalet till eurovision! Loreen skulle ha vunnit mer "My heart is refusing me" istället för Eric Saades "Popular". Den suger inte men alltså det är ju en barnpopsång och hur långt räcker det? Jag tror inte att den kommer gå speciellt långt, det skulle isf vara om riktigt många småtjejer röstar på honom för att han ser bra ut ;)

Ett par byxor och skor som jag vill ha!


Byxorna!


Boots!


if you dont stand for something, you'll fall for anything

Åh herregud haha, jag hittade nyss en gammal dagbok från 2004. Det märks att man förändrats en del sedan man var 14 år? Jag kan inte sluta skratta åt vissa saker jag skrivit så här får ni ta del av mina pinsamheter ;)

"På måndag ska vi till ungdomsmottagningen med klassen och prata om puberteten, eh pinsamt!"


" Idag frågade * chans på mig och jag sa nej! Jag tycker inte att han är snygg alls!"

"Igår hade vi aerobicuppvisning, i vår grupp var vi endast 4 stycken, i den andra var dem 30 stycken! Vaddå ojämt. Jag och Sara var bäst, dem andra var mest klumpiga tycker jag. Så långa och stora liksom. Nästa år ska jag och Sara börja Funk istället, det är såå coolt!"

"I förgår var jag och Sandra på badhuset, jag hoppade från 3an 4 gånger. Jag visste inte att det kittlades så mycket i magen när man höll ut armarna! Nu vet jag det"

"Jag och Sara är jätteledsna för * har slutat vi vår klass, vem ska vi nu kolla på? Vi går utanför hans hus några gånger om dan bara för att se om han bor kvar"



Tjockiskärlek till 120%

what comes around goes around

Hade en trevlig fredagkväll med Jennifer, Lisa, Emeli och Louise. Vi lagade och åt mat (tacogratäng) hemma hos Jennifer och senare gick vi på förfest hos Fredrik. Jennifer skulle upp och jobba klockan sex och jag bestämde mig för att följa med henne hem och sova där eftersom jag ändå är för fattig för att gå ut och slänga bort det sista jag har. Men det gjorde mig ingenting för det kändes ändå som en helkväll och vi hade superkul. På morgonen vid sextiden när Jennifer hade gett sig av skrämdes jag ihjäl av att hallandsposten flyger ner i brevinkastet! Haha, jag är så inte gjord för att vara ensam! Jennifer kom tillbaka vid halv tio tiden och sedan körde hon mig hem. Ikväll blir det middag hemma hos Maria med henne, Isak och Jimmy! (: Nu ska jag hoppa in i duschen och bli ren :D Puss!


du <3

If there's one face I want to see,
so beautiful so true
one smile that makes a difference
to everything I do.

If there's one touch I long to feel
one voice I long to hear,
whenever I am happy
or just needing someone near.

If there's one joy, one love,
from which I never want to part,
its you, my very special love,
my world, my world, my life, my heart. 


I protect you don't be scared, no matter what I will be there

Då kom man precis hem från Jimmy <3 Vi började kolla på en film "Life as we know it" som vi däremot inte hann se klart men den är bra hittills så hoppas vi kan se resten snart. Träffade Jennifer, Jessica och Caroline för lite grupparbete imorse. Lite är nog rätt ord, vi pratade mest annat och sedan gav vi upp och jag, Jennifer och Jessica tog bussen till stan. Väl inne i stan åt vi dagens lunch på Capri och sedan kollade vi runt i några få affärer. Vad tror ni händer? Jo bara för att jag är totalt pank i princip så hittar jag ett par jättefina jeans i två olika jättefina färger! Dessutom kostade dem bara 299 kr, vilket betyder att dem lätt är värda det! Så imorgon efter skolan drar jag med mig Jessica och Jennifer till stan igen och köper dem. På eftermiddagen blir det möte och senare afro med Sara och Malin. Jag vill bara träna hela tiden nu, för det första vill man ju se resultat och som ett plus på det hela så mår man tusen gånger bättre när man håller igång har jag märkt. Skönt att jag känner mig motiverad!




trött som bara den

Har inte skrivit så mycket de senaste dagarna. Jag har haft tusen saker i huvudet och helt enkelt inte orkat. Tänkte bara nämna lite snabbt vad jag gjort de senaste dagarna. I söndags var jag på Harrys och bio (the king's speech) med familjen sköld. Det var en trevlig och välbehövd eftermiddag och kväll (: På måndagen tog jag mig hem till älsklingen i några timmar på eftermiddagen för att få kramas, vilket också var välbehövligt och senare på kvällen kollade jag och saris på top model. Och idag då, tisdag, har jag varit i skolan på en urtråkig föreläsning, gått i stan och fikat med min rudolf-maria, varit på core med min piggimus-sara och lagat kycklingtacos med min äggy-anna. Som om någon bryr sig om vad jag har gjort de senaste dagarna liksom? Som sagt orkar jag inte riktigt skriva för tillfället, nu ska jag gå och lägga mig istället (: Måste bara säga att core-passet var kämpigt! Min mage behöver träna upp sina små muskler minsann. Jag som trodde min mage var rätt vältränad men ack så fel man kan ha haha. Ryggen däremot var rätt stark. Och maten jag och anna lagade ikväll, muuuums vad gott det var! pusss!


dying for company

Jag är pinsamt sällskapssjuk och rastlös. Min pappa brukar säga att jag är en rastlös själ, i guess it's true. Dagen började med att jag vaknade upp runt 10 någon gång, det var skönt att inte behöva vakna till klockan idag. Sedan dess har jag strosat runt här hemma, läst lite i litteraturen (yippie) och suttit vid tvn i princip hela dagen och kvällen. Jag är ganska puckad om jag får säga det själv, typ klagar på att jag har mycket att göra men när jag väl har en dag då jag inte har någonting att göra får jag lite småpanik, som att jag blir stressad av att göra ingenting. Jag antar att det är för att man oftast har brist på tid till allting så när man väl inte gör någonting känns det helt fel eftersom man borde ta vara på tiden. Aja, nog om det. Imorgon har jag dagen helt planerad, skönt. Jag ska leka med Rudolf på dagen, tror det blir stan, lunch och ta bilder om vädret tillåter det, på kvällen ska jag träffa Jimmy. Nu ska jag sova (: natti.


DU ÄR SÅ SAKNAD! <3

coming out strong

Nej fy nu är jag trött på detta vädret, regn, blask, sol ena dagen, molnigt andra. Nu vill vi ha vår med endast sol och plusgrader! Det hade varit otroligt skönt att kunna dissa vinterjackan och ha skinnjackan eller tröja på heltid. Aja det är bara att vänta på bättre tider ;) Idag har jag i alla fall tagit mig ut i blaskvädret och fått en hel del gjort - skola + afrodans + fika med flickorna Anna, Elin och My. En bra dag helt enkelt men nu är jag trötter i kroppen, inte i huvudet haha. För tillfället sitter jag och spelar Röj med baby om en 15 minuters härlig benmassage, hoppas jag vinner haha! Blev överlycklig innan idag när jag såg att vi är lediga imorgon och att jag inte har någonting planerat på dagen, vi får se om jag är duktig och kanske tar mig till gymmet eller pluggar lite .. sover lite extra länge kanske?


bedtime

Det har varit en effektiv dag för min del. Jag vaknade upp hos min febriga älskling, stackarn har blivit smittad av mig antagligen eftersom jag hade liknande symptom för en vecka sedan. Inte alls roligt det ju, jag hoppas att han mår bättre snart! <3 Vid elva tiden skulle jag iväg till stadsbiblioteket för grupplugg med Jennifer och Jessica, Caroline är nämligen också sjuk! Det är verkligen en sjuk-period nu. Usch usch. Efter plugget följde jag med Jennifer hem och vi åt lite god mat tillsammans och hade det trevligt en stund innan jag mötte upp mamma i stan för ännu mer mat haha. Vid halv sju var det dags för spinning tillsammans med Malin, det var kämpigt ta mig fan men skönt nu i efterhand! ;) Vill man se resultat så får man kämpa så jag fortsätter med Afrodans imorgon vid fem. Det är så skönt att ha kommit igång med träningen på riktigt nu, äntligen! Nehepp nu är det sängdags, jag börjar inte förens kvart över ett imorgon men är så himla trött så det är lika bra att sova i tid. Pusspuss.


you have stolen all my senses



Jag som aldrig skriver ut musiklistor här tänkte slänga fram en med mina nuvarande favoriter bara för att.
Det är väldigt blandat men here you are!

Nicki Minja, Drake - Moment 4 life 
Jennifer Lopez, Pitbull - On the floor 
Nelly, Kelly Rowland - Gone
Ellie Goulding - Animal
Natalia Kills - Mirrors
Lady Gaga - Born this way
Lifehouse - Who we are
Missy Higgins - Where I stood


boy your love is like my blanket, don't know what to do without it







Några söta bilder på älskling vid busshållplatsen i eftermiddags. Det tog emot att åka hem när vi hade det så mysigt. Gårkvällen bestod av firning av Emelie Sabo hemma hos henne med Jimmys familj, släkt och vänner. En superrolig kväll och jag är glad att jag följde med! Nobody can make me feel like you can, i love u.
Ikväll har jag varit och hälsat på Anna i hennes nya och fina lägenhet, jag blev ju inte lite avundssjuk eller så! Det var mysigt att ha en äggy-kväll för det var ett tag sedan nu. Nehepp, time for bed. Pusseli.

I'm glad



I'm glad when I'm making love to you
I'm glad for the way you make me feel
I love it 'cause you seem to blow my mind everytime
I'm glad when you walk you hold my hand
I'm happy that you know how to be a man
I'm glad that you came into my life
I'm so glad




mirrors



Natalia Kills - Mirrors (rekomenderar)

Ett litet godnatt-inlägg får det bli. Hittade en massa gamla bilder, la upp några på facebook. Det är så jäkla kul att hitta gamla bilder för det blir som en flashback, massa fina minnen. Jag har runt 10 skivor med bilder så jag kommer antagligen hitta en hel del roligt. Idag mår jag äntligen bättre, febern har försvunnit så nu är det bara förkyldningen jag brottas med men det klarar jag. Så imorgon blir det skola :) Tyvärr missade jag overallsinvigningen och kåren som mina klasskompisar är på nu :/ Hoppas de har roligt iallafall. Nu blir det sängen, sweet dreams.

pissförkyldning

Jag måste ha problem alltså. Jag blir helt cp i huvudet snart, jag vill inte sitta hemma mer! Jag blir nog mer sjuk av att sitta hemma just nu än vad jag blir frisk av det. Åh! Rädda mig, någon?


hairstyle

Ja, jag vet att jag inte är Rihanna men tror ni jag hade passat i någon liknade frisyr? Lite lugg maybe? :)





mad world


Åh ta bort min förkyldning och feber nu? nu och inte sen. Jag vill ju verkligen inte missa overallsinvigningen och kåren imorgon. Har missat tillräckligt, nu vill jag vara med. Ska ta och kurera mig ordentligt så jag förhoppningsvis känner mig lite piggare framåt kvällen. Vad kan man annars skriva här då? Hm, jag längtar efter sommaren? Japp det gör jag, och våren. Mums (: Att kunna gå runt i tunnare kläder och framför allt: slippa frysa! Det tror jag att vi alla har gjort tillräckligt nu i vinter. Nej nu blir det lite telis med baby sen är det godnatt för min del. Pusseli

en gammal goding, hihi puss på dig <3


RSS 2.0